GN Exclusive: Bane, Robin en Freeze op renders LEGO Batman 2: DC Super Heroes

We mochten eerder al twee LEGO Batman 2: DC Super Heroes renders van Catwoman en Wonder Woman tonen. Vandaag hebben we weer een nieuwe exclusive met drie renders van Bane, Robin en Mr. Freeze. Geniet er van en check hieronder ook wat mooie info over de karakters.

Bane
Echte naam: Unknown
Stad: Gotham City
Speciale krachten: Een briljante strateeg met bovenmenselijke krachten die hij kracht door de drug, Venom, die hij via zijn helm inademt.
In-game krachten: Super sterk en immuun tegen gif en en gevaarlijke materialen.

Mr. Freeze
Echte naam: Dr. Victor Fries
Stad: Gotham City
Speciale krachten: Is erg slim, maar ook erg agressief. Met zijn Freeze Gun en super gekoeld amor krijgt Freeze wat hij wil.
In-game krachten: Gebruikt zijn Freeze Gun om vijanden in een blok ijs te veranderen en kan water bevriezen om platformen te maken.

Robin
Echte naam: Tim Drake
Stad: Gotham City
Speciale krachten: De kompaan van Batman, The Dark Knight. Getraind door hem in verschillende vechtkunsten en erg handig met gadgets en computers
In-game krachten: Heeft verschillende pakken en gadgets tot zijn beschikking. Met The Hazard Suit kan Robin tegen gif en gevaarlijk materiaal afschieten. De Acrobat Suit maakt Robin erg behendig, wat handig is voor puzzels, en maakt hem immuun voor bevriezing. De Magnet Suit stelt Robin in staat tegen stalen muren op te lopen.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Leon 2.0's avatar

    Bane ziet er wel awesome uit. Sowieso zien zulke LEGO-poppetje er altijd grappig uit. 🙂

  2.   
    toqeer's avatar

    dit ziet er weer eens vet uit bane en mr freeze zaten al in deel 1 en robin 🙂