Halo 4 krijgt live-action webserie genaamd Forward Unto Dawn

Microsoft zal een nieuwe vijfdelige live-action serie lanceren voorafgaand aan de release van Halo 4. De serie zal Forward Unto Dawn gaan heten en hoewel verdere details bewaart worden voor de ComicCon dit jaar, weet Microsoft al wel een tipje van de sluier op te lichten. Het verhaal zal in ieder geval om een jonge UNSC-soldaat gaan, die door Master Chief geïnspireerd is.

De vijfdelige miniserie zal als eerst te zien zijn op Halo Waypoint en Machinima. Volgens Matt McCloskey, director of franchise business management van 343 Industries, is dit de grootste investering die Microsoft ooit heeft gedaan in een live-action serie. Zelfs meer dan in de korte live-action afleveringen voor Halo 3, die geregisseerd waren door Neill Blomkamp.

We wanted to do something unique from a narrative standpoint that’s big in scale.
Matt McCloskey heeft tevens aangegeven dat de webseries bedoeld zijn om mensen die de games niet gespeeld hebben, kennis te laten maken met Halo. 
Web series as a way to make ‘Halo’ accessible for people who haven’t played the games.
Halo 4 zal op 6 november dit jaar verschijnen op de Xbox 360.

 1.   
  Neolite's avatar

  Wat een verschrikkelijk vet idee! Hopelijk pakt dit heel goed uit en stuwt dit de verkoop van Halo 4 naar ongekende hoogtes!

 2.   
  Codename_black's avatar

  Hopelijk pakt het goed uit. misschien dat ze dan nog eens terug komen op die Halo film wat ontzettend awesome zou zijn als moneysoft weer niet eens dwars lag.

 3.   
  Relief's avatar

  Codename_black schreef, "Hopelijk pakt het goed uit. misschien dat ze dan nog eens terug komen op die Halo film wat ontzettend awesome zou zijn als moneysoft weer niet eens dwars lag."

  Hoezo zit MS dwars? Ik denk eerder dat MS een goede Halo film wil en geen hollywood blockbuster die niets met het verhaal te maken heeft.

 4.   
  Codename_black's avatar

  Er was laast een nieuwsberichtje dat MS de film had gecancelt omdat zij er te weining geld voor zouden zien.

 5.   
  firehopper211's avatar

  Plus dat er nog altijd leuke tussen verhalen zit in het Halo universum om al dat op te vullen voor ons nieuwsgierige. 😀