Guild Wars 2 was tijdelijk niet te reserveren

Bèta’s, bèta’s en bèta’s. Gamers zijn Guild Wars 2 de laatste tijd flink aan het testen en dat NCsoft en ArenaNet een achterban hebben, dat blijkt wel uit de drukte van de afgelopen bèta. Via de officiële websites van de bedrijven was Guild Wars 2 immers tijdelijk niet meer te reserveren.

Sorry! Guild Wars 2 is currently soldout.

To ensure the highest quality service we have temporarily limited the number of copies of Guild Wars 2. As more capacity becomes available, we will make Guild Wars 2 available for sale again. In the meantime, we encourage you to visit our retail partners , who may still have copies available.

Door te pre-orderen krijg je als aankomend bezitter toegang tot elk bètaweekend, maar NCsoft en ArenaNet waren onlangs genoodzaakt de reserveringen stop te zetten wegens problemen met de servers. Deze waren overbelast, waardoor inloggen vrijwel onmogelijk werd en de verbinding lang niet optimaal bleek.

Inmiddels schijnt alles weer op orde te zijn en is Guild Wars 2 weer te bestellen.

  1.   
    Jarek's avatar

    De beta was inderdaad behoorlijk druk. 😆

  2.   
    Ika Q's avatar

    Gelukkig heb ik maanden terug gereserveerd. Nu heb ik gewoon toegang tot alle beta’s. 8)

  3.   
    Neolite's avatar

    Ach, zo lang de game uiteindelijk maar speelbaar is als hij uitkomt. Jammer dat dit moet gebeuren, maar het is niet anders.

  4.   
    Prowler's avatar

    De beta was verder wel goed alleen er waren een heleboel bugs maar dat hoort in een beta , kan niet wachten tot het spel uit is! 😉

  5.   
    blackname's avatar

    ik kreeg zoveel lag als er ook maar 10 andere players in de buurt waren was gewoon niet speelbaar, ligt dit dan aan mijn internet of ook aan de servers ik zat dan namelijk niet in de echte wereld maar in de overload ofzo.