Black Cat bevestigd voor The Amazing Spider-Man

Spider-Man gaat het niet gemakkelijk krijgen in zijn aankomende videogame. Nadat hij aan stukken is gescheurd door de Lizard en heen en weer is geramd door Rhino, kan de anonieme superheld ook nog de nodige tegenstand verwachten van Black Cat.

Deze kattige dievegge zal niet rusten voordat ze net zo krachtig is als Spider-Man. Dit zou echter rampzalige consequenties hebben voor New York, dus het is aan Spider-Man om haar snode plannetjes te dwarsbomen. Check de eerste twee screenshots van Black Cat hieronder.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  ShadyXL's avatar

  Ik snap de nieuwe Spider-Man niet echt. Waarom heeft ie in hemelsnaam een web machine om zijn arm heen?

 2.   
  ronineter's avatar

  ShadyXL schreef, "Ik snap de nieuwe Spider-Man niet echt. Waarom heeft ie in hemelsnaam een web machine om zijn arm heen?"

  omdat de de nieuwe spiderman( ook wel bekend als the ultimate spiderman) zon apparaat heeft in de strips en wtf is blackcat een enemy? in de strips vecht zij met spiderman en de eerste keer een keer tegen als ze wat uit een kluis wil jatte en vervolgens slope

  en dit zou dus ultimate spiderman moete heten! ๐Ÿ˜‰

 3.   
  captain08's avatar

  ShadyXL schreef, "Ik snap de nieuwe Spider-Man niet echt. Waarom heeft ie in hemelsnaam een web machine om zijn arm heen?"

  Ja, ik was wel bekend met de webshooters in de comics, maar ik vond de organische Webshooters toch veel vetter/superheldenachtig!! ๐Ÿ˜€ 8)

 4.   
  toqeer's avatar

  hier zitten wel vette dingen oh maar als deze game ook faalt zou zo jammer zijn hoop het niet ๐Ÿ™‚