Populaire YouTuber hint naar futuristische setting voor Black Ops 2

Dit is niet de eerste keer dat de bekende YouTuber FPS Russia, een Amerikaan die in zijn video’s talloze geweren en explosieven uitprobeert, in het nieuws komt. Eerder zette de man al een video online waarin hij helemaal klaar was met Call of Duty: Modern Warfare 2 en trok daarmee miljoenen views. Nu heeft hij een video gemaakt die wellicht belangrijke informatie over de volgende game in de franchise, Black Ops 2, in beeld brengt. FPS Russia speelt in de video met een prototype quadrotor, een soort helikopter met vier propellers, die volgens hem pas over minstens tien jaar daadwerkelijk gebruikt zal kunnen worden. Misschien is dit wel een killstreak in de game, maar wat nog belangrijker is dat dit wellicht betekent dat Black Ops 2 zich in de toekomst afspeelt.

The technology in this baby isn’t going to be out there for at least another decade. Looks like the future’s going to be fun. But if you can’t wait another 15 years my friends are telling me that this baby might just be in the next Call of Duty game, which would be the shit.
Zoals je ook kunt zien draagt hij een shirt met daarop ‘Tacitus’ gedrukt. Als je naar die website gaat, krijg je een enkele pagina te zien die doet vermoeden dat het gewoon om een echt technologiebedrijf gaat. Maar met die video in je achterhoofd kun je ook denken dat dit bedrijf erg belangrijk zal zijn in het verhaal van Black Ops 2, zeker als je het logo op de pagina ziet. Precies, ook het logo van ontwikkelaar Treyarch. Nog opmerkelijker is dat laatstgenoemde op haar eigen site prominent een link naar de video heeft geplaatst.

Je kunt zeggen dat hij gewoon een leuke video en een grapje maakt, maar hij zit diep in de gamewereld. Hij groeide uit tot een van de populairste YouTubers met zijn video’s over Call of Duty en waarschijnlijk weet hij meer van de aanstaande titel af dan de meesten van ons. Wat denken jullie, is het betrouwbare informatie of humoristische onzin?

 1.   
  Neolite's avatar

  15 jaar? Maak daar maar 5 jaar van en misschien zelfs nog wel eerder. Deze technologie gaat echt ongelofelijk hard op dit moment en is absoluut de toekomst als het gaat om oorlogsvoering.

  Ontopic:

  Futuristische Call of Duty is riskant. Het is een genre wat heel veel vergt van je creatieve mensen, aangezien je alles zult moeten verzinnen. Dit terwijl de vorige Call of Duty’s allemaal gebruik gemaakt hebben van bestaande conflicten of deze als basis gebruikt hebben.

  Ik ben verder benieuwd of men eindelijk met de nieuwe engine komt, die de serie zo verschrikkelijk nodig is, om niet nog verder achterop te raken bij EA.

 2.   
  Verwijder Mij!'s avatar
   Op de site van Tacitus staat onderaan “Black Ops 2: Weapon manufacturer in the game. Not us.”
   “Data GamingTM โ€“ for which TACITUS holds patent pending and trademark status โ€“ employs game technology and game methodology to create virtual worlds in which large amounts of abstract data can be navigated in 3D.” misschien nieuwe game engine ๐Ÿ˜› of heeft er totaal niks mee te maken
 3.   
  dhrnoname's avatar

  Zonde van de machine!

 4.   
  Ika Q's avatar

  Jammer dat het er zo nep uitziet ๐Ÿ˜›

 5.   
  Mv-Highway's avatar

  Ja het is CG.
  Maar waarschijnlijk is dit wel een promotiefilmpje voor black ops 2.
  Als er via de site van het spel naar gelinkt wordt moet dat wel.

 6.   
  Fox's avatar

  Over 2 jaar gaan we ook all in de ruimte mijnen naar goud/water. Dus waarom zou dit niet kunnen?

 7.   
  Houserz's avatar

  Is het CG???

  Ik heb het net op me telefoon bekeken maar dat zag ik er niet vanaf, hoewel ik wel vond dat sommige manouvres iiiiets te makkelijk gingen…