BioWare reageert: The Old Republic’s subscribers dalen niet, aantal terugkerende spelers wel

Daniel Erickson, lead writer van The Old Republic bij ontwikkelaar BioWare heeft opheldering gegeven over de geruchten dat het aantal nieuwe subscribers van Star Wars: The Old Republic aan het dalen is. Volgens Erickson is dat niet het geval, maar daalt het aantal regelmatig terugkerende spelers wel degelijk. Erickson geeft aan dat BioWare alles op alles zet om de gebruikers weer terug te halen naar The Old Republic.

Interesting replayable content is the top of the list of design prototypes going on over here
Op de to-do list van BioWare staat in ieder geval een update met daarin een group finder en diverse aanpassingen om de “quality of life” te bevorderen. BioWare is naast de update druk bezig met nieuwe content en is van plan die zo snel mogelijk aan te kunnen bieden.

  1.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Ik heb pech dat ik op een server zit die bijna dood is. Dat haalt de fun namelijk grootste gedeelte weg. Dus hopelijk komen ze met server merges bij zulke servers of server transfer. Met server transfer zijn ze al kei hard mee bezig. Het is namelijk niet makkelijk om een server transfer te doen in Star Wars met verband met lagacy.

  2.   
    Zerorin's avatar

    Ik speel veel meer dingen dan SWTOR en heb nog school+een meid en dan is SWTOR voor 13 euro per maand te duur als ik 6 euro betaal per 2 uur die ik speel.

  3.   
    Jelkey's avatar

    tijd om f2p te gaan, net als bij lotro

  4.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Jelkey schreef, "tijd om f2p te gaan, net als bij lotro"

    Liever niet want dan vrees ik dat de volgende content minder kwalitatief zal zijn. Het is nog niet laat om schade wat ze hebben om het te herstellen. WoW heeft ook tegen slagen gehad en toch zijn ze nog het meest succesvolle mmo aller tijden.

  5.   
    NiSh's avatar

    Ik zit wel weer te denken om het weer een timecard te kopen. Toch denk ik dat ik liever nog 20 dagen wacht op Diablo III, maar wie weet.