Script voor The Amazing Spiderman 2 al in de maak

The Amazing Spiderman is een veelbelovende film die de Spinnenheld deze zomer weer nieuwe elan moet geven na de afgelopen tegenvallende verfilming. Hoewel de film nog niet in de bioscoop te zien is, is Sony Pictures is er al van overtuigd dat de film een groot succes zal worden. Vandaar ook dat aan Alex Kurtzman en Roberto Orci de opdracht is gegeven om aan een script voor een vervolg op de film te werken, na de eerste draft van James Vandebilt.

Het duo heeft gewerkt voor projecten als Star Trek, Transformers, Transformers: Revenge of the Fallen, Eagle Eye, Mission: Impossible III en Cowboys & Aliens. Over hun deelname aan het project zeiden ze het volgende:

We grew up as huge Spider-Man fans so, to us, the opportunity to work on this film is akin to being handed the Holy Grail. We love the direction Sony and the filmmakers are taking the Peter Parker/Spider-Man mythology and we couldn’t be more excited to be a part of this legendary franchise.
The Amazing Spiderman 2 zou in principe in het tweede kwartaal van 2014 in de bioscopen moeten verschijnen, waarbij als grove datum mei 2014 wordt genoemd.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren