Square Enix registreert A Realm Reborn

Square Enix gaat een van haar games een grote update of remake geven. Althans, dat is te concluderen uit de naam A Realm Reborn die op verschillende plaatsen opduikt. Square Enix heeft eerst dit merk vastgelegd en heeft tevens verschillende domeinen ervan geregistreerd, maar nog niets op de websites gezet.

Een remake van bijvoorbeeld Final Fantasy VII zou natuurlijk geweldig zijn, maar waarschijnlijk hint A Realm Reborn naar de grote update van Final Fantasy XIV. Er is namelijk kort na het registreren van de websites een gedicht voor de Welkom Terug-campagne van Final Fantasy XIV naar buiten gebracht.

In the darkness the Crystal dreams

From the flames of Destruction
A new Beginning rises

Come, brave heroes
Heed the Crystal’s call

Gather once more
And witness a realm reborn.

Final Fantasy XIV krijgt deze zomer dus een compleet nieuwe campagne. Van deze campagne is nog niets bekend, maar er zijn wel kortingen aangekondigd. De eerste tien dagen zal Final Fantasy XIV 2.0 gratis zijn en gamers die negentig dagen voor de nieuwe versie al een abonnement hebben, krijgen in de game een Chocobo, korting op het abonnement en hun naam in de credits.

Square Enix komt deze E3 met meer informatie over de update van Final Fantasy XIV. Hopelijk blijkt A Realm Reborn dan naar iets anders te verwijzen.

  1.   
    NoFearz's avatar

    Leuk hoe ze de spelers terug proberen te lokken met allerlei extra’s 🙂