Diablo III bèta voor iedereen beschikbaar dit weekend

Het is een feit: de bèta van Diablo III is binnenkort beschikbaar voor elke gamer. Het spel is dit weekeinde namelijk voorzien van een open bèta. Dit betekent dat iedereen met een Battlenet-account zich kan aanmelden voor deze bèta. Blizzard heeft hoogstwaarschijnlijk voor deze opzet gekozen, zodat de servers van de game drie dagen lang een stresstest kunnen ondergaan. De bèta kun je hier vinden.

 1.   
  Danielle.k's avatar

  Ik hoop dat de meeste hem kunnen spelen, ik speel de beta nu al zo`n kleine 2 maanden maar vanaf gisteren avond was er geen mogelijkheid om het te spelen.

 2.   
  Steen's avatar

  Danielle.k schreef, "Ik hoop dat de meeste hem kunnen spelen, ik speel de beta nu al zo`n kleine 2 maanden maar vanaf gisteren avond was er geen mogelijkheid om het te spelen."

  Koen had dit ook ondervonden HAHA 😆

 3.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Wanneer ik de beta client heb gedownload en opstart houd hij vroeg tijdig op waardoor ik de game niet kan installeren. Weet iemand hiervoor een fix?

 4.   
  DeAdSeYe's avatar

  Mogt iemand problemen ondervinden bij het downloaden of installeren. Sluit je pc af, start veilig modus met netwerkmogelijkheden en probeer dan op nieuw.

  Dit lost het probleem in veel gevallen op, althans bij mij heeft het ook gewerkt. Dit staat ook op het officiële forum van Battle.net/Blizzard!

 5.   
  Jelkey's avatar

  bah, te veel errors tijdens het inloggen op battle.net, ik kan de game hierdoor niet eens inkomen, beetje slordig van blizzard

 6.   
  Dark_Phoenix's avatar

  DeAdSeYe schreef, "Mogt iemand problemen ondervinden bij het downloaden of installeren. Sluit je pc af, start veilig modus met netwerkmogelijkheden en probeer dan op nieuw.
  Dit lost het probleem in veel gevallen op, althans bij mij heeft het ook gewerkt. Dit staat ook op het officiële forum van Battle.net/Blizzard!"

  Heb ik net geprobeerd werkt geen fuck. Echt slordig van Blizzard. Ik download nu via torrent full client 3.82 GB hopelijk werkt dat.

 7.   
  grassyfuzz's avatar

  best kort die beta ;p

 8.   
  MitchieB's avatar

  heb de beta gespeeld is een zeer verslavende game ga hem zeker weten kopen 🙂