Trials Evolution bezwijkt onder eigen succes

Kan een game ook té succesvol zijn? Op het eerste gezicht zou je denken van niet, maar de geschiedenis heeft bewezen dat dit wel degelijk het geval kan zijn. De servers van onder andere Battlefield 3, Brink en Call of Duty: Black Ops kregen tijdens de eerste dagen zoveel spelers te verduren, dat er allerlei problemen ontstonden.

Ook Trials Evolution lijkt succesvoller dan Ubisoft aanvankelijk gedacht had, aangezien de servers van het spel zijn bezweken onder de ruim 100.000 spelers die de game op de releasedag hebben aangeschaft. Hierdoor zijn leaderboards en andere online features tijdelijk niet of slecht bereikbaar. Een woordvoerder van ontwikkelaar RedLynx liet weten:

The stress on the leaderboard servers became extremely severe late last evening. For a while, the leaderboards were in read-only mode, then couldn’t be read at all. Microsoft worked quickly to deploy more hardware and the situation seems to have stabilised. We apologise for the inconvenience, and obviously we’re working closely with Microsoft’s backend team to improve the situation and prevent this sort of thing from happening again.
Wil jij kans maken op Trials Evolution? Doe dan vandaag mee met Prijsvraagvrijdag!

 1.   
  SonyBoy's avatar

  Ik heb het en het is echt een zeer verslavend spel. Helaas zijn er wat dingen die in de originele trials heel vet waren, maar er nu helaas niet meer zijn zoals dat een klein deel van je lichaam al gelijk af is, terwijl je eerst nog jezelf kon terugduwen met je hoofd. De map-editor maakt dit echter weer helemaal goed. Ik had gisteren inderdaad al wat problemen met het online van het spel. Maar ik heb de volste vertrouwen dat ze dit snel weer helemaal zullen goedmaken.

 2.   
  FishHookz's avatar

  Xboxfan schreef, "Ik heb het en het is echt een zeer verslavend spel. Helaas zijn er wat dingen die in de originele trials heel vet waren, maar er nu helaas niet meer zijn zoals dat een klein deel van je lichaam al gelijk af is, terwijl je eerst nog jezelf kon terugduwen met je hoofd. De map-editor maakt dit echter weer helemaal goed. Ik had gisteren inderdaad al wat problemen met het online van het spel. Maar ik heb de volste vertrouwen dat ze dit snel weer helemaal zullen goedmaken."

  Ik zal hem binnenkort halen aangezien iedereen er alleen maar goede dingen over zegt 😉

 3.   
  Danielle.k's avatar

  De 1e van Trials was erg gaaf en het lijkt me erg leuk om deel 2 te winnen en als ik hem niet win dan moet ik even geduld hebben maar kopen zal ik hem zeker dit jaar nog 😀