EA komt met nieuwe DLC voor SSX

SSX zal voorzien worden van nieuwe downloadable content. Vanaf 1 mei kunnen de fans de gloriedagen van Tricky herbeleven met de Mt. Eddie en Classic Characters pack. In plaats van een complete kopie van klassieke Tricky parcoursen, zal het Mt. Eddie-pakket alleen de inspiratie uit de Tricky-tracks halen en gebundeld worden met de beste muziek uit SSX-Tricky.

Mt. Eddie zal één zeer lang parcours bevatten met in totaal negen afdalingen. Het Classic Character pack zal apart te downloaden zijn en een zevental karakters uit de oude game tellen met elk zijn of haar eigen specialiteiten. De DLC-pakketten zullen per stuk voor ongeveer zes dollar op het PlayStation Network te downloaden zijn. Een bundel van beide packs is ook een mogelijkheid en resulteert in een totaal van acht Amerikaanse dollars.

Europese prijzen zijn nog niet bekend, maar reken op eenzelfde richtprijs in de Eurozone. Daarnaast is ook nog niet bekend gemaakt hoeveel de downloadable content voor de Xbox 360 zal gaan kosten. Vaak zijn de prijzen van dergelijke content in de richting van 500 tot 600 Microsoft-points.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren