Nieuw PC-evemenent Rezzed aangekondigd

Valt het jou altijd tegen hoeveel nieuws er over de PC is op de E3, Tokyo Games Show en Gamescom? Dan is Rezzed de uitkomst. Op dit evenement is alleen de PC aanwezig en zullen niet alleen de grote games te spelen zijn, maar ook de indies. Het evenement wordt geleid door Eurogamer, Rezzed is daarom ook gebaseerd op de Eurogamer Expo. De director van Eurogamer, Rupert Loman, geeft aan waarom een PC-evenement nodig is:

PC and indie games are enjoying huge success now after years in the ascendancy and we want to draw more attention to that fact and give people the opportunity to get up close to the biggest names and games before they’re released.
Op de beurs zullen niet alleen games te checken zijn: er zijn ook toernooien, gesprekken met ontwikkelaars en retro arcade machines. Rezzed vindt deze juli in Brighton plaats en is gewoon open voor publiek. Kaartjes kosten voor een dag 12 en voor twee dagen 20 pond.

  1.   
    Hitman047's avatar

    De opvolger van de Eurogamer Expo. Klink goed, BTW. Interessante onderdelen, open voor publiek en zeer betaalbaar. Niet bepaald om de hoek, maar ook niet vreselijk ver weg. Ik zal zeker overwegen om er eens heen te gaan. 😉

  2.   
    Leon 2.0's avatar

    Klinkt interessant en het is inderdaad behoorlijk betaalbaar.