Groot Halo 4 nieuws vandaag, mogelijke officiële aankondiging releasedatum?

Microsoft’s 343 Industries zou vandaag zo maar eens de releasedatum van Halo 4 officieel kunnen gaan aankondigen.

Microsoft’s pers voorman Major Nelson en senior producer Alison Stroll van 343 Industries hebben beide hun volgers op Twitter te kennen gegeven dat er vandaag groot Halo 4 nieuws aan zit te komen.

Volgens betrouwbare bronnen zal deze aankondiging rond vijf uur vanmiddag gedaan worden. Volgens de laatste geruchten gaat het om de releasedatum van het spel en zal de game op dinsdag 6 november dit jaar in de winkels liggen. Waarschijnlijk wordt daarmee een release bedoeld in de Verenigde Staten.

343 Industries heeft al te kennen gegeven een verhaal bedacht te hebben die een deel vijf en zes in de Master Chief Halo-serie rechtvaardigen.

Houdt de site in de gaten wat betreft de aankondiging later in de middag.

 1.   
  mmx's avatar

  Ik ben benieuwd !

 2.   
  abc6465465464's avatar

  De titel van dit bericht klopt helemaal want is het is mogelijk de datum. Van oorsprong zou hij in de zomervakantie van 2012 uitkomen rond juli. Maar omdat ze het altijd een stukje opschuiven met Halo, zou het best wel eens kunnen kloppen ja. Dat zou erg gunstig zijn omdat er eerdere geruchten waren over december. Dus ik zou blij zijn als het klopt ^.^

 3.   
  FishHookz's avatar

  Op de een of andere mannier spreekt Halo 4 mij lang niet zo aan als Halo Reach 😮 Ik hou het ook gewoon lekker bij Halo Reach 😉

 4.   
  Kill Gamer 01's avatar

  UPDATE 17:00
  Microsoft heeft zojuist via een persbericht bevestigd dat Halo 4 inderdaad op 6 november in de winkels ligt. We hoeven dus vanavond niet meer Conan te kijken zodat we tijd over houden om alvast de originele trilogie nog eens door te spelen.

 5.   
  grassyfuzz's avatar

  6 november dat duurt niet meer zo lang 😛