Nintendo slaat Gamescom 2012 over

Op de redactie hebben we al HEEL VEEL zin in de Gamescom 2012. Enkele weken geleden werd al een lijst met uitgevers bekendgemaakt die de beursvloer zullen vullen, maar nog lang niet alle namen zijn bekend. Helaas zijn we vandaag te weten gekomen dat Nintendo dit jaar de Gamescom overslaat. Het bedrijf gaat zich richten op enkele andere evenementen waar de Wii, 3DS en de Wii U voor gamers te testen zal zijn. Hoogstwaarschijnlijk zijn dit evenementen die Nintendo zelf zal gaan regelen.

Whilst Gamescom is a fantastic show, we have taken the decision not to attend this year’s event. We are planning a number of sampling events throughout Germany in which our fans will have the opportunity to play upcoming Nintendo 3DS, Wii and Wii U titles. Further details will be announced soon.
Wat vinden jullie van dit nieuws? Wij hopen in ieder geval dat andere uitgevers samen met enkele nieuwe games de Wii U op hun stand tonen.

 1.   
  Alfa Warrior's avatar

  Die gaan waarschijnlijk iets groots doen op de E3 dan.

 2.   
  Hitman047's avatar

  @Alfa: Dat doen ze ook wel. Nintendo pakt dit jaar natuurlijk groots uit met de WiiU op de E3 😉

 3.   
  FishHookz's avatar

  Het zal inderdaad wel een reden hebben 🙄

 4.   
  See4urSelf's avatar

  E3? Misschien Tokyo Game Show?

 5.   
  ShadyXL's avatar

  See4urSelf schreef, "E3? Misschien Tokyo Game Show?"

  Ik dacht zelf aan TGS.

 6.   
  Chinook's avatar

  ShadyXL schreef, "

  ”See4urSelf” schreef, "E3? Misschien Tokyo Game Show?"

  Ik dacht zelf aan TGS."

  30Rock is toch niks voor Nintendo

 7.   
  ckerigon's avatar

  Ik denk E3.
  Het is over het algemeen denk ik wel bekent dat E3 toch het grootste is.. En aangezien Nintendo met de E3 altijd groot uitpakt ga ik ervan uit dat ze al hun plannetjes gaan uitpakken als de E3 is aangebroken.