Max Payne vanaf nu te downloaden op iOS-systemen

De klassieker Max Payne is vanaf vandaag te downloaden in de App-store van Apple. Het spel is te spelen op de iPod Touch, iPhone 3GS of hoger en natuurlijk de iPad. De game is volledig geoptimaliseerd voor het Retina-display van de iPhone 4, iPhone 4S, vierde generatie iPod Touch en de nieuwe iPad waardoor het spel er zeer goed uitziet.

Ontwikkelaar Rockstar heeft met deze mobiele versie geprobeerd om de originele Max Payne zoveel mogelijk in tact te houden. Max wordt bestuurd door middel van het touchscreen en uiteraard is het spel daarop aangepast en geoptimaliseerd. Op dit moment is Rockstar bezig met de integratie van hun sociaal netwerk voor Max Payne Mobile, waardoor gamers met elkaar de strijd aan kunnen gaan.

De meningen over touch-screen besturing zijn verdeeld, voor de prijs hoef je het echter niet te laten. Max Payne Mobile download je namelijk voor € 2,39. Op 26 april zal de game ook beschikbaar komen voor Android-systemen.

In opvolging van deze mobiele versie van het origineel, zal Max Payne 3 op 18 mei dit jaar verschijnen voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

  1.   
    ShadyXL's avatar

    Is toch best wel goedkoop. En de originele Max Payne game was ook echt super vet, dus ik denk dat het wel waard is 😛 Even kopen dus.

  2.   
    Ultimate_Jos's avatar

    Ja inderdaad valt me honderd procent mee. Ik had verwacht € 5,49 omdat GTAIII ook zoveel kost. Ik vind hem lekker spelen, al blijft uiteraard een controller fijner. Maar desalniettemin kan ik de komende tijd mij in de bus goed vermaken met deze heerlijke game. Lekker ook om het verhaal nog even weer op te volgen in verband met deeltje 3^^