Capcom geeft nu ook officiële details over Lost Planet 3 vrij

Je hebt vandaag op GamersNET de eerste trailer van Lost Planet 3 kunnen zien. Hierin zien we een nieuw hoofdpersoon op een koude planeet van twee enge monsters wegrennen en later met een mech een grote bad-ass een kopje kleiner maken. Kort daarna verschenen de eerste screenshots van Lost Planet 3. Nu hebben we ook nog eens de eerste officiële details van het derde deel van Capcom ontvangen.

In Lost Planet 3 speel je Jim, een piloot die de aarde verlaat om onder contract van NEVEC de gevaarlijk planeet E.D.N. III klaar te maken voor kolonisatie. De energievoorziening die gebaseerd is op Thermal Energy is op aan het raken en Jim neemt de taak op zich om hier verbetering in te brengen. Helaas lopen de zaken wat anders dan hij had verwacht. Jim komt vaak in aanraking met de gevaarlijk Akrid en ook het gevaarlijke klimaat werkt niet mee.

De game zal een mix worden van third-person gevechten te voet en first-person combat in de grote mechs waarmee gevochten kan worden. Net zoals in de vorige twee delen zullen ongelofelijke grote vijanden je doel versperren en moet je deze op creatieve wijze of met brute kracht een kopje kleiner maken. Capcom heeft ook aangegeven dat Lost Planet 3 een mutliplayer met verschillende modi zal bevatten, maar heeft hier verder nog geen belangrijke details over verklapt.

Lost Planet 3 verschijnt begin 2013 voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

  1.   
    GamerJaime's avatar

    Zijn deel 1 en 2 ook nog het spelen waard of zijn ze grafisch echt veel minder? En is het uberhaupt nodig om die eerst gespeeld te hebben,ik weet namelijk totaal niets van deze reeks hij is namelijk compleet langs me doorgegaan maar ben wel onwijs onder de indruk van deeltje 3.

  2.   
    Alfa Warrior's avatar

    jaime360gamer schreef, "Zijn deel 1 en 2 ook nog het spelen waard of zijn ze grafisch echt veel minder? En is het uberhaupt nodig om die eerst gespeeld te hebben,ik weet namelijk totaal niets van deze reeks hij is namelijk compleet langs me doorgegaan maar ben wel onwijs onder de indruk van deeltje 3."

    Op de console ja, op de PC raad ik LP2 niet aan (over 1 durf ik niets te zeggen).

  3.   
    Hitman047's avatar

    Alfa Warrior schreef, "Op de console ja, op de PC raad ik LP2 niet aan (over 1 durf ik niets te zeggen)."

    En ik zou weer niks over LP2 durven te zeggen. Heb me met deel 1 i.i.g. prima vermaakt. Het is wel een beroerde console port. Ben je bereid daar langsheen te kijken is het zeker een aanrader. Zo niet blijft het een aanrader maar dan wel de console versie. 😉

  4.   
    GamerJaime's avatar

    Thanks! Ik heb het dan trouwens over de xbox360 versie ja.