Epic Games werkt aan PC-exclusieve game

Epic Games president Mike Capps vertelde dat zijn bedrijf aan een nieuwe game werkt. Verder zijn er geen details bekend, behalve dat men van plan is om het spel exclusief voor de PC te maken. Gears of War-bedenker Cliff Bleszinski bevestigde de uitspraak:

Let me say that again: we are working on a PC game.
Het bedrijf Epic Games is vooral bekend van de Gears of War-serie. Echter, in het verleden maakte de ontwikkelaar al wel games exclusief voor de PC, zoals Jazz Jackrabbit.

  1.   
    Hitman047's avatar

    Laat het raden beginnen!

    Ik zet mijn geld in op Unreal Tournament 4. Epic heeft recent nog een behind closed-doors presentatie van de nieuwe Unreal Engine gehouden, dus dit lijkt me de meest voor de hand liggende kandidaat.

  2.   
    gatemaster64's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "Laat het raden beginnen!
    Ik zet mijn geld in op Unreal Tournament 4. Epic heeft recent nog een behind closed-doors presentatie van de nieuwe Unreal Engine gehouden, dus dit lijkt me de meest voor de hand liggende kandidaat. "

    zou kunnen ja. unreal tournament 3 vond ik tegen vallen! hij was heel kleurloos heel duister! vond unreal tournament 2004 leuker 😀

  3.   
    Ika Q's avatar

    ”gatemaster64″ schreef, "[quote=”Hitman047″]Laat het raden beginnen!
    Ik zet mijn geld in op Unreal Tournament 4. Epic heeft recent nog een behind closed-doors presentatie van de nieuwe Unreal Engine gehouden, dus dit lijkt me de meest voor de hand liggende kandidaat. "

    zou kunnen ja. unreal tournament 3 vond ik tegen vallen! hij was heel kleurloos heel duister! vond unreal tournament 2004 leuker 😀 [/quote]
    2004 was hierbij ook de beste in de serie. Ik hoop dat ze een nieuwe Unreal gaan uitgeven, singleplayer en vette verhaallijn erin.

  4.   
    See4urSelf's avatar

    Ika Q schreef, "

    ”gatemaster64″ schreef, "[quote=”Hitman047″].."

    zou kunnen ja. unreal tournament 3 vond ik tegen vallen! hij was heel kleurloos heel duister! vond unreal tournament 2004 leuker 😀 "

    2004 was hierbij ook de beste in de serie. Ik hoop dat ze een nieuwe Unreal gaan uitgeven, singleplayer en vette verhaallijn erin. [/quote]

    2004 was idd erg goed. 2003 is dan weer ondergewaardeerd, maar die vond ik ook heel erg vet.

  5.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Hmmm. Gears of War deeltje 1 verscheen op de Xbox 360 en later op de PC. Gears of War 2 en 3 zijn echte Xbox 360 exclusive games. Gears of War: Exile is geannuleerd. DLC van Gears of War 3 is inmiddels wel genoeg, Fortnite is in ontwikkeling bij Epic Games. Kortom, misschien komen ze met een compleet nieuwe Gears of War game voor de PC.

  6.   
    xHouse's avatar

    Laten we hopen op een nieuwe unreal, was altijd al top shooter geweest :D.

  7.   
    Jelkey's avatar

    ”KillGamer01″ schreef, "Hmmm. Gears of War deeltje 1 verscheen op de Xbox 360 en later op de PC. Gears of War 2 en 3 zijn echte Xbox 360 exclusive games. Gears of War: Exile is geannuleerd. DLC van Gears of War 3 is inmiddels wel genoeg, Fortnite is in ontwikkeling bij Epic Games. Kortom, misschien komen ze met een compleet nieuwe Gears of War game voor de PC."

    hoop ik niet, ik hoop op een nieuwe unreal, dat is alweer veel te lang geleden

  8.   
    ckerigon's avatar

    Of een heel nieuw IP ? 😛

  9.   
    )GN(-Erik's avatar

    Ik wil nu eindelijk Unreal 3!! 😆