Rockstar brengt Max Payne naar iOS en Android

Na de release van Grand Theft Auto III op iOS en Andriod toestellen, heeft Rockstar de smaak te pakken. Rockstar heeft aangekondigd dat de originele Max Payne naar mobiele platformen komt. Deze port van een oude klassieker zal voorzien zijn van een flinke update en dankzij een resolutie upgrade zal de game er beter uit zien dan ooit tevoren. Natuurlijk zal Max Payne speelbaar zijn door middel van touchscreen controls, daarnaast zal Rockstar ook de Social Club-integratie verwerken in deze mobiele versie.

The new port will update the game substantially, offering an HD upgrade as well as controls adapted to touchscreens. Rockstar will also be adding their Social Club service, which has been utilized for most of Rockstar’s titles since Grand Theft Auto IV.
Max Payne zal geoptimaliseerd zijn voor iPhone 3GS-apparaten of hoger, iPad’s en de vierde generatie iPod Touch en zal op 12 april te downloaden zijn in de App store. Mensen met een Android-apparaat moeten helaas iets langer wachten, die kunnen namelijk pas vanaf 26 april aan de slag met deze klassieker.

In navolging van deze mobiele release, zal Max Payne 3 op 18 mei gereleased worden op PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  Best wel vet ga ik wel spelen maar niet met die touchscreen controlls speelt voor geen meter, Ik sluit me ps3 controller wel weer aan op me asus transformer prime 😀

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  ”Carlos0_0″ schreef, "Best wel vet ga ik wel spelen maar niet met die touchscreen controlls speelt voor geen meter, Ik sluit me ps3 controller wel weer aan op me asus transformer prime met gta 3 ook gedaan :D"

  Oeps foutje 😛

 3.   
  Slayer61's avatar

  Vet! Ik kan niet wachten! 😆

 4.   
  Fatal1ty's avatar

  Yess! Krijg binnenkort me new iPad 😛 kan niet wachten!! 🙂