Personages Final Fantasy XIII verschijnen in modeblad met Prada-kleding

Square Enix heeft al laten zien ongewone samenwerkingen te kunnen bewerkstelligen door downloadbare content voor Final Fantasy XIII-2 aan te bieden waardoor het mogelijk is je personages te kleden in Mass Effect- of Assassin’s Creed-outfits. Nu heeft het Japanse bedrijf echter wel een heel bijzonder project in handen: samenwerking met het modieuze Prada. Verscheidene personages van Final Fantasy XIII en XIII-2 zullen namelijk al Prada-kleding dragende in het Engelstalige modeblad Arena Homme+ verschijnen. De lijn tussen werkelijkheid en fantasie wordt hiermee erg verkleind.


De personages van de Final Fantasy-spellen zullen de Prada’s Men’s Spring and Summer 2012 collection in het blad promoten. Visual Works, de studio die de schitterende tussenfilmpjes van de games heeft verzorgd, heeft de modellen voor de ‘fotoshoot’ gecreëerd. Producer van Final Fantasy XIII-2, Yoshinori Kitase, had het volgende over dit bijzondere project te zeggen:
The Final Fantasy series is known for its creativity and innovation; so working with Prada, a renowned fashion house with such beautiful clothing, was a very exciting opportunity. The images we have been able to create together are vibrant and unique
Het artikel in het blad, dat op 12 april zal verschijnen, zal in twaalf pagina’s aandacht geven aan Snow, Sazh, Hope en zelfs Lightning. De dame doet het overigens opvallend goed in mannenkleding. De samenwerking blijft tot dusver nog bij een artikel in het blad, maar DLC zou ook best leuk zijn. Hieronder zijn de heren nog te zien, zoals ze in het blad staan afgebeeld.



  1.   
    toqeer's avatar

    wat ziet lightning er tog sexy uit zo mooi 8)