Meer Desmond in Assassin’s Creed III dan ooit tevoren

Ubisoft heeft laten weten dat Desmond Miles’ verhaal in de Assassin’s Creed-reeks nog lang niet afgelopen is. Zo gaan spelers in Assassin’s Creed III meer van Desmond zien dan ooit tevoren. Lead-writer Matt Turner zegt dat we in deeltje drie meer zullen zien van onze held uit het heden.

All I can say about Desmond’s story is you’re going to experience more Desmond than you’ve ever had before. We’re spending more time on the present than we have in past games. It’s a big part of our story and I don’t really want to give too many details away because I want people to experience what that is. But rest assured, you’re going to see a lot of Desmond.
Ook meldt hij dat het een stuk lastiger was om deel drie te schrijven, aangezien Assassin’s Creed: Revelations goed gedocumenteerd was. Hij moest dus uitkijken dat ze daar geen afstand van deden.

Het verhaal van Desmond gaat vanaf 30 oktober verder en start tevens met het verhaal van Connor op de PlayStation 3, Xbox 360 en de PC.

  1.   
    grassyfuzz's avatar

    Ik vind desmond nooit echt leuk om te spelen.

  2.   
    tijn80's avatar

    In revelations vond ik Desmonds herinneringen (die zuilen) behoorlijk saai om te spelen. In de eerdere AC’s was dat een stuk beter. Gewoon de directe omgeving verkennen.

  3.   
    FishHookz's avatar

    grassyfuzz schreef, "Ik vind desmond nooit echt leuk om te spelen. "

    Ik vind het ook iets minder leuk om met Desmond te spelen dan bijvoorbeeld Connor of Ezio, maar het is nodig want Desmond is belangrijk voor het verhaal want hij is de hoofdpersonage van de game 😉

  4.   
    Hitman047's avatar

    Als we meer met Desmond zullen gaan spelen, mag je er wel vanuit gaan dat zijn gameplay flink onderhanden is genomen. Ik denk dat je je daar niet al teveel zorgen om hoeft te maken. 😉

  5.   
    GalenMarek's avatar

    Ik ben eigenlijk wel benieuwd of in dit deel het verhaal van Desmond ook afgesloten gaat worden.

  6.   
    G_Dragon16's avatar

    Dit is positief nieuws!! 😀 Dit sluit aan op het einde van revelations, vraag mij al meer af wat hij in het lab van de goden gaat ontdekken! 😀

  7.   
    GamerJaime's avatar

    Oke dan kan ik er dus van uit gaan dat je eindelijk eens goed zijn fightmoves kan testen. Best jammer dat dat in Brotherhood en Revelations niet kon.

  8.   
    I_Eat_Noobsz's avatar

    Muah…is een keer wat anders als je het mij vraagt. Een beetje puzzelen was wel lachen. dat verkennen doe je genoeg met ezio

  9.   
    AwesomeCreed's avatar

    GalenMarek schreef, "Ik ben eigenlijk wel benieuwd of in dit deel het verhaal van Desmond ook afgesloten gaat worden."

    ja helaas wel, in assassins creed 4 komt een nieuwe hoofdpersoon

  10.   
    gatemaster64's avatar

    grassyfuzz schreef, "Ik vind desmond nooit echt leuk om te spelen. "

    inderdaad ik vind het ook niet echt bijzonder!

  11.   
    StefanA's avatar

    Ik ben benieuwd wat je moet doen als je Desmond bent.

  12.   
    FishHookz's avatar

    AwesomeCreed schreef, "

    ”GalenMarek” schreef, "Ik ben eigenlijk wel benieuwd of in dit deel het verhaal van Desmond ook afgesloten gaat worden."

    ja helaas wel, in assassins creed 4 komt een nieuwe hoofdpersoon"

    O.o’ Assassin’s Creed III is nog maar net bevestigt en jij weet al bevestigde informatie over Assassin’s Creed 4 ??? Vertel…

  13.   
    GamerJaime's avatar

    GN ”Assassin” schreef, "

    ”AwesomeCreed” schreef, "[quote=”GalenMarek”].."

    ja helaas wel, in assassins creed 4 komt een nieuwe hoofdpersoon"

    O.o’ Assassin’s Creed III is nog maar net bevestigt en jij weet al bevestigde informatie over Assassin’s Creed 4 ??? Vertel…[/quote]
    Nou nou zo bijzonder is dat niet. Ubisoft heeft al aangegeven dat het hierna ff stopt wat ook logisch is aangezien de hele desmond verhaallijn leid naar het einde van de wereld eind 2012. Dus de AC die hierna komt zal dus met een andere hoofdpersoon zijn ja. En die zal waarschijnlijk ook niet volgend jaar komen.

  14.   
    Sem_The_Man's avatar

    Ik wil graag meer met Desmond spelen.
    Ik wil ook wat meer over hem te weten komen.
    Maar het moet wel in balans blijven met het verhaal van Connor.
    Want daar speel je natuurlijk het meest mee.

  15.   
    toqeer's avatar

    ik vind het verhaal van desmond nooit zo boeiend geef mij maar
    meer connor dan en als ze op desmond gaan richten hopelijk word het dan interssant 😛

  16.   
    el_loco's avatar

    AC III word opzich wel hard 8)

  17.   
    Danielle.k's avatar

    Desmond was leuk zoals het gedaan was in Brotherhood, maar die first person in Revalation vond ik maar niks, meer Desmond in deel 3 is natuurlijk mooi meegenomen maar dan hopelijk wel zonder first person, hoop wel dat ze grotendeels in het verleden blijven.

  18.   
    GamerJaime's avatar

    Danielle.k schreef, "Desmond was leuk zoals het gedaan was in Brotherhood, maar die first person in Revalation vond ik maar niks, meer Desmond in deel 3 is natuurlijk mooi meegenomen maar dan hopelijk wel zonder first person, hoop wel dat ze grotendeels in het verleden blijven. "

    Ja dat lijkt mij wel,in Revelations lag ie in een coma (vandaar dat firstperson gedoe waar ik ook niets aan vond) en daar is ie inmiddels weer uit,in brotherhood was het inderdaad tof dat je ook wat moest klimmen met Desmond in het begin alleen miste ik dat vechten waar deel 2 mee eindigde. Maar dat zal vast en zeker ook wel weer terugkomen aangezien Vidic hier ook weer in terugkeert.

  19.   
    HashtagMcSwag's avatar

    Dat is ook niet zo moeilijk meer tijd met desmond 😉