Xbox 360 special edition controllers komen naar Europa

Microsoft heeft bekendgemaakt dat de Special Edition Chrome Controller ook naar Europa komt. Dit mooie stukje hardware heeft nog geen releasedatum. In Amerika zal hij in mei uitkomen. Ben je geïnteresseerd? Check dit sexy stukje hardware dan snel hieronder:

[SCREENSHOTS]

  1.   
    FishHookz's avatar

    Die rode is wel vet 🙄 Maar als die van mij doodgaat ga ik toch maar voor de GoW 3 controller 😉

  2.   
    tijn80's avatar

    Ik heb geen Xbox, dus niet direct vergelijkingsmateriaal. Maar is dit niet gewoon dezelfde standaard-controller met een glanskleurtje? Wat is daar zo speciaal aan?

  3.   
    Neolite's avatar

    Als je met meerderen speelt en je je eigen controller kan onderscheiden en daarnaast is het gewoon een stukje hebberigheid. Het is een hebbedingetje, niet meer en niet minder.

  4.   
    Kill Gamer 01's avatar

    GN ”Assassin” schreef, "Die rode is wel vet 🙄 Maar als die van mij doodgaat ga ik toch maar voor de GoW 3 controller 😉 "

    😉

  5.   
    RockerRoy's avatar

    Ze zien er echt vet uit, maar ze gaan waarschijnlijk wel een euro of 60 kosten. Dat is het mij nou ook weer niet waard voor een kleurtje. Dus ik denk niet dat ik deze zal gaan halen, of mijn controller moet al kapot gaan, maar die dingen zijn echt niet kapot te krijgen.

  6.   
    GutZilla's avatar

    Als ze nou eens met een controller kwamen waarbij de analog stick wat soepeler is, waardoor snipen eindelijk mogelijk wordt… 🙄

  7.   
    Ika Q's avatar

    Geef mij maar de Razer Onza.

  8.   
    Petor's avatar

    Het is als de foto’s van de hamburgers bij McDonalds, ze zien er qua lichtval en schaduwen wel echt perfect uit! 🙂

  9.   
    Hitman047's avatar

    Petor schreef, "Het is als de foto’s van de hamburgers bij McDonalds, ze zien er qua lichtval en schaduwen wel echt perfect uit! :)"

    Maar bij nadere inspectie blijkt de kaas van plastic te zijn… 😆

  10.   
    MitchieB's avatar

    die rode is egt vet 🙂

  11.   
    Danielle.k's avatar

    Hitman047″][quote=”Petor schreef, "Het is als de foto’s van de hamburgers bij McDonalds, ze zien er qua lichtval en schaduwen wel echt perfect uit! :)"

    Maar bij nadere inspectie blijkt de kaas van plastic te zijn… 😆 [/quote]

    Op de foto`s van McDonalds zit er tenminste kaas en saus en sla op, dat is in het echt een druppeltje saus en een klein stukje kaas en een klein blaadje sla 😀

    Die blauwe is wel mooi.

  12.   
    Sem_The_Man's avatar

    Ziet er leuk uit.
    Maar eigenlijk is het alleen maar een beetje glans.
    Maar toch, als ik wat rijker was zou ik hem wel kopen!

  13.   
    Relief's avatar

    GutZilla schreef, "Als ze nou eens met een controller kwamen waarbij de analog stick wat soepeler is, waardoor snipen eindelijk mogelijk wordt… 🙄 "

    Of je kan zelf er geen zak van.

  14.   
    Rijstekorrel's avatar

    Zien er wel mooi uit maar ga ze niet halen me xbox ligt stof te happen.

  15.   
    nickykolkie's avatar

    RockerRoy schreef, "Ze zien er echt vet uit, maar ze gaan waarschijnlijk wel een euro of 60 kosten. Dat is het mij nou ook weer niet waard voor een kleurtje. Dus ik denk niet dat ik deze zal gaan halen, of mijn controller moet al kapot gaan, maar die dingen zijn echt niet kapot te krijgen."

    Muren zijn hard.

  16.   
    ms13694's avatar

    ”tijn80″ schreef, "Ik heb geen Xbox, dus niet direct vergelijkingsmateriaal. Maar is dit niet gewoon dezelfde standaard-controller met een glanskleurtje? Wat is daar zo speciaal aan?"

    je wordt er geil van

  17.   
    Sub-Zeuro's avatar

    Voor vooral vechtgames is de d-pad verbetert, bv goed voor UMK3…vind ik belangerijker dan de kleur, maar vind de metallic wel heel mooi.

  18.   
    Tweek's avatar

    Ika Q schreef, "Geef mij maar de Razer Onza. "

    Heb ik gisteren binnen gekregen, wat een geweldig ding. ik hoef voorlopig niet terug naar een standaard 360 controller.

  19.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    Vind die blauwe en rode er een beetje goedkoop uitzien, net als die oude ps2 controllers, maar die witte is wel ubervet!

  20.   
    Neolite's avatar

    eh…. die is niet wit? 😛

  21.   
    xColdNight's avatar

    Die cases waren al lang te koop in NL, maar ze waren weer uit de winkels gehaald…Heb er met verscheidene winkels contact over gehad. Ik ben al heel lang aan het zoeken naar deze controller(case)s in het paars/roze, maar die bestaan helaas niet, of moet er zelf een late maken D= EDIT: en met die verstelbare D-pad ligt ook al hele tijd gewoon in de winkels..