Nieuwe sci-fi van Wachowski duo

De Wachowski broers hebben hun zinnen gezet op een nieuw project genaamd Jupiter Ascending. Na het ongekende succes van de Matrix trilogie zijn de boers gekomen met V for Vendetta in 2005 en Speed Racer in 2008, deze laatste werd echter een grote flop. Blijkbaar hebben de Wachowski broers niet stil gezeten want dit jaar zal hun nieuwe film Cloud Atlas verschijnen op het witte doek. Grote sterren zoals Tom Hanks, Halle Berry en Hugh Grant zullen hun opwachting maken in Cloud Atlas.

Nu komt het duo met een nieuw project genaamd Jupiter Ascending. Hoewel er niets over de inhoud van het project bekend is, gaan er geruchten dat het zal gaan over een grote oorlog tussen verschillende kolonies op Aarde.
Er ging een tijd het gerucht dat Natalie Portman haar naam met het project zou verbinden maar nu is bekend geworden dat de hoofdrollen zijn aangeboden aan Channing Tatum (21 Jump Street) en Mila Kunis (Black Swan). De komende tijd zal er hopelijk meer bekend worden gemaakt over dit veelbelovende project.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren