Gamersnet.nl

GN Lunchtip: Hoe de oudere gamers over de kleintjes denken


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip op over gaming of geek cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Een gamer ben je het hele leven lang. Ik in ieder geval wel! Toch wordt het als je ouder wordt moeilijker om tijd te vinden voor alle games. Je hebt een stapel huiswerk, moet naar je werk of bent de hele dag op zoek naar je kunstgebit. Anyway… je hebt minder tijd om te gamen. Wanneer je dan eindelijk een spel opstart wil je genieten en zeker online kan dat niet altijd. Regelmatig zijn er kleine koters die vooral op pad zijn om andere te irriteren. Het onderstaande filmpje laat goed zien hoe de oudere gamer hier over denkt.


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar richard@gamersnet.nl. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Heb jij Assassin’s Creed: Lineage al gezien?

Eet smakelijk!