Epic Mickey: Power of Illusion voor de 3DS aangekondigd

Door middel van het tijdschrift Nintendo Power is Epic Mickey: Power of Illusion voor de 3DS aangekondigd. Onlangs werd Epic Mickey: The Power of Two al onthuld voor de PlayStation 3, Xbox 360 en Wii. Vermoedelijk zal de 3DS-game aansluiten op The Power of Two.

Epic Mickey: Power of Illusion wordt ontwikkeld door Dreamrift, de studio die verantwoordelijk was voor het DS-avontuur Monster Tale. Momenteel is er verder niets bekend over het 3DS-spel. Het blad Nintendo Power zal op 3 april in de winkels liggen, dus dan zal er waarschijnlijk meer informatie over de beide Epic Mickey-games onthuld worden.

Update: Epic Mickey: Power of Illusion wordt een direct vervolg op de Castle of Illusion, een game die is uitgekomen in 1990 op de Megadrive. De 3DS game zal een ander verhaal krijgen dan de versie op de consoles en intensief gebruikmaken van het touchscreen. Ook verschijnen de karakters die Mickey gaandeweg het avontuur bevrijdt in zijn kasteel. Hieronder zie je een screenshot van Castle of Illusion op de Mega Drive.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    toqeer's avatar

    kan nu al niet meer wachten denk dat ik de 3ds versie haal 😛