Gamersnet.nl

GN Lunchtip: Heb jij Assassin’s Creed: Lineage al gezien?


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip op over gaming of geek cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Met onze eerste preview van Assassin’s Creed III is deze week toch wat speciaal begonnen, daarom een leuke tip over de gameserie. Voor de release van Assassin’s Creed 2 heeft uitgever in 2009 een speciaal filmproject in het leven geroepen. In drie delen werd het dertig minuten duurende Assassin’s Creed: Lineage uitgebracht. Lineage dient als prequel voor de tweede game en vertelt het verhaal van Giovanni Auditore. De vader van Ezio. Het kan natuurlijk goed dat je de film al gezien hebt, maar er zullen altijd gamers zijn die we met deze tip hebben kunnen verblijden. De vette film nog een keer kijken is trouwens geen straf.


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar richard@gamersnet.nl. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Namaak Mass Effect 3 Omni Tool ziet er goed uit.

Eet smakelijk!