Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Kinect Star Wars Launch Trailer

Hoe zou het zijn om in het dagelijkse leven over de Force te beschikken? Microsoft laat het zien in deze launch trailer van Kinect Star Wars. Vanaf 3 april mag je zelf aan de slag met de nieuwste Star Wars-game.

  1.   
    Tadao's avatar

    De trailer geeft mij niet bepaald een sterke impact, maar ik geef toe dat met de zaklamp al eens eerder gedaan te hebben xP (Doen alsof het een saber is)

  2.   
    FishHookz's avatar

    Tadao schreef, "De trailer geeft mij niet bepaald een sterke impact, maar ik geef toe dat met de zaklamp al eens eerder gedaan te hebben xP (Doen alsof het een saber is)"

    Als ze de game meer serieus hadden genomen en dat dansen eruit hadden gehaald dan was het denk ik echt een vet spel geweest want iedereen heeft geprobeerd ooit een lightsaber te maken of hebben een replica gekocht 😆

  3.   
    Superwasbeer's avatar

    De game is die kapotte zaklamp op het eind

  4.   
    toqeer's avatar

    egt het verbaast me egt dat xbox 360 met kinect meer heeft verkocht dan ps3 😉

  5.   
    gatemaster64's avatar

    GN ”Assassin” schreef, "

    ”Tadao” schreef, "De trailer geeft mij niet bepaald een sterke impact, maar ik geef toe dat met de zaklamp al eens eerder gedaan te hebben xP (Doen alsof het een saber is)"

    Als ze de game meer serieus hadden genomen en dat dansen eruit hadden gehaald dan was het denk ik echt een vet spel geweest want iedereen heeft geprobeerd ooit een lightsaber te maken of hebben een replica gekocht 😆 "

    ik heb geen xbox maar wat maakt dat uit dat je er in kan dansen ik heb gehoord dat je zelf kan kiezen wat je speelt!

    dus dan hoef je niet per se te dansen als je dat niet wilt!