PlayStation 3-versie Epic Mickey 2 ondersteunt Move

Begin deze maand gaf Fergal Gara, de baas van Sony Computer Entertainment UK, toe dat de games die momenteel beschikbaar zijn voor de PlayStation Move niet erg goed zijn. De controller heeft volgens Gara veel potentie, maar er is simpelweg een gebrek aan leuke spellen die het apparaat ondersteunen.

Daar lijkt nu echter verandering in te komen, want Disney maakte zojuist bekend dat het muzikale spel Epic Mickey 2: The Power of Two Move-ondersteuning zal bevatten. Op deze manier moet de interactie met de game nog natuurlijker gaan voelen. Een ander langverwacht Move-spel, Sorcery, verschijnt over twee maanden al. Er lijken dus eindelijk mooie tijden aan te breken voor PlayStation Move-bezitters.

  1.   
    captain08's avatar

    AWESOME!!
    Ik heb de Move al sinds de releasedag, en vind de technologie echt awesome, maar ik vind het nog niet op de goeie manier gebruikt worden, dus met Sorcery en Epic Mickey 2, kan het best wel awesome worden! 😀 8)
    BTW: Ik zag de cover-art van The Amazing Spider-Man: The Video Game, op Amazon, die aankondigde dat ook díe gam de Move ondersteunde, wat ik gelijk helemaal het AWESOMESTE Playstation Move-nieuws ooit vond, maar die cover-art is nu weggehaald, dus ondersteunt The Amazing Spider-Man: The Video Game de Move, of niet?? 😕

  2.   
    Superwasbeer's avatar

    Wii Motion Plus is alsnog beter, zo vaak getest en het is gewoon zo