GN Lunchtip: Namaak Mass Effect 3 Omni Tool ziet er goed uit


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip op over gaming of geek cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Cosplay-fannaat Chris ‘ammnra’ Myles houdt erg van de Mass Effect-games. Eerder maakte hij al een kostuum waardoor hij precies op Garrus leek. Dit was voor hem nog niet genoeg, want zijn hartje klopt ook voor Mass Effect 3. De Omni Tool speelt in dit derde deel een grote rol en voor Myles was het daarom tijd om deze eens na te maken. Bekijk hieronder het goed gelukte en gewoon zeer vette resultaat.

[SCREENSHOTS]
Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Er is maar één reden om BioShock Infinite te spelen.

Eet smakelijk!

  1.   
    FishHookz's avatar

    The Virginity is strong with this gamer…

  2.   
    Hitman047's avatar

    Mooi ding, ja. Gemaakt van gelaserde acryl. Apart spul, maar het resultaat mag er dan ook zijn.

  3.   
    Leon 2.0's avatar

    Dat kostuum van Garrus is ook wel erg knap gemaakt. 🙂

  4.   
    HashtagMcSwag's avatar

    9gag 8)