Gaat CHIEF ons informatie geven over Grand Theft Auto V?

We kennen allemaal natuurlijk nog de Grand Theft Auto V trailer die Rockstar ons eind vorig jaar voor schoof. Na dit leuke stukje video bleef het echter verdomd stil rondom de game. Tijd voor meer informatie dus! De vraag is nog wie er meer bekend mag gaan maken.

Het Nederlandse en Belgische magazine CHIEF lijkt in het aankomende nummer meer over de game te gaan schrijven. Op hun Facebook-pagina is namelijk een cover verschenen waarop het logo van Grand Theft Auto V vrolijk op is te vinden. Op de cover staan ook de zinnen “Het mysterie ontrafeld,” “De eerste beelden,” “Los Santos nu al in kaar gebracht,” en “Wie wordt de nieuwe Niko Bellic?”.

Zal het echt zo zijn dat het blad een mooie primeur heeft of is dit gewoon een vroege 1 april grap? De cover is namelijk wel van het, let op, April nummer.

  1.   
    Leon's avatar

    Dat zou wel een vette primeur zijn 🙂 Dan koop ik hem iig.

  2.   
    Hitman047's avatar

    Dat er (binnen afzienbare tijd) nieuws over GTA V aankomt is geen geheim. Persoonlijk denk ik dat we, tot na de release van Max Payne 3, nog niets te zien krijgen, Rockstar’s marketing kennende. Maar ik kan er natuurlijk altijd naast zitten…

    Waar ik wel mee zit is dit:

    1. Stel dat Rockstar daadwerkelijk een exclusieve aankondiging gaat doen, is het idd. zo dat de print-media voorrang krijgt op deze info (i.v.m. vertraging tot publicatie). Echter komt de nieuwe Chief volgende week al uit.

    2. Waarom zou Rockstar een (relatief) klein blad als Chief uitkiezen om een exclusive naar buiten te brengen? Bovendien brengt Rockstar nieuwe info over het algemeen naar buiten d.m.v. een trailer.

    Tel hierbij op dat ik tot eind Mei eigenlijk nog geen nieuwe info verwacht + het feit dat het hier wel heel toevallig het April nummer betreft… Ik denk dat het hier om een hele vroege, flauwe 1 April grap gaat en IMO tevens een vrij goedkope manier om publiciteit te genereren.

  3.   
    Johan L's avatar

    Ik had hem vandaag in de bus, het is geen vette primeur 🙁
    Er wordt vijf pagina’s lang gespeculeerd, de trailer geanalyseerd, geruchten besproken en wensen gedaan.
    Het meest interessante wat ik nog niet wist is dat uit een lek van een castingbureau lijkt dat de hoofdpersoon Albert de Silva heet en dat Niko Bellic en Carl Johnson er ook weer in zetten omdat voor hen ook gecast wordt.
    Oftewel, een cover om te verkopen!

  4.   
    Ika Q's avatar

    Ik denk dat ze gewoon aandacht willen zoeken. Veel bladen doen dat.

  5.   
    ShadyXL's avatar

    2e alinea: “Los Santos nu al in kaar gebracht,” Je bent de ‘t’ achter kaar(t) vergeten 😛

    Ik hoop in ieder geval dat het geen 1 April grap is, want ik wil echt wat meer info over GTA V zien/horen/lezen.

  6.   
    1998's avatar

    dit is gewoon een 1 april grap