Mysterieuze teasersite Uncharted verwijst naar wedstrijd

Afgelopen woensdag wisten we je al te melden dat Sony Noorwegen de mysterieuze website uutforsket.no online had gezet. “Uutforsket” is Noors voor het Engelse “Uncharted” en in combinatie met de mysterieuze letters die ook nog eens erg deden denken aan laatstgenoemde franchise, was het bijna zeker dat de website hintte naar een aankondiging van iets Uncharted-gerelateerds. Zojuist bleek dat dit inderdaad klopt, maar helaas is de onthulling niet zo spectaculair als velen gehoopt hadden.

Het blijkt hier namelijk te gaan om een wedstrijd die uitgeschreven is door Sony Noorwegen! Spelers moeten zoeken naar aanwijzingen op de site, om op die manier letters te verzamelen. Maak je van deze letters een woord en stuur je dit woord vervolgens op naar Sony Noorwegen, dan maak je kans op een PlayStation Vita of één van de vele andere prijzen.

Het is uiteraard leuk dat onze Noorse buren zich de komende dagen kunnen vermaken met een virtuele speurtocht, maar de onthulling komt toch als een teleurstelling. Velen hoopten namelijk dat de website zou verwijzen naar nieuwe DLC of zelfs een compleet nieuwe game! Die hoop kunnen we dus het beste nog even begraven; de kans is groot dat we pas volgend jaar een nieuw Uncharted-spel mogen verwachten.

  1.   
    Jarek's avatar

    Jammer.. Maar we hebben de tijd wel even hoor sony. 😀

    Doe maar rustig aan.