Angry Birds Space nu verkrijgbaar

Een uitbreiding op Angry Birds is nu te downloaden voor de iPad, iPhone, iPod Touch en de Android telefoons en tablets. Angry Birds Space bevat dezelfde gameplay als het normale spel, maar met nieuwe vogels, krachten en een heel universum om te ontdekken. De uitbreiding bevat 60 nieuwe levels en Rovio zal in de toekomst ook gratis en betaalde updates toevoegen.

De vogels zijn niet alleen in Angry Birds Space te bewonderen: de uitbreiding wordt ondersteund met onder andere merchandise en boeken. Mikael Hed, CEO van Rovio kondigde de lancering van de game aan:

This is Rovio at its finest, and we are more than excited to bring Angry Birds Space to all our fans worldwide. This launch marks a huge step for us as a company, and our whole team and partners have really pulled together to bring out a fantastic array of exciting products and experiences.
Angry Birds Space is voor een prikkie te downloaden: Voor de iPhone maar een euro en de Android versie met advertenties is gratis.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Vanmiddag gedownload. Ik zit nu in level 22 en ik heb bijna bij alle 22 de levels 3 sterren. De vogels zijn een beetje aangepast en werken iets anders dan in de normale Angry Birds. De levels in de ruimte met zwaartekracht zijn ook vernieuwend.

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ik ben nu bij level 18 en heb 2 levels daarvan nog 2 sterren want daarom kom ik nog niet helemaal uit, Verder wel heel erg leuk weer een nieuwe Angry birds

 3.   
  tijn80's avatar

  Erg leuk. Gewoon weer een lekker verslavende game. Zwaartekracht is een leuke toevoeging

 4.   
  FishHookz's avatar

  Dat word dan maar weer een iTunes kaart kopen 😆

 5.   
  Jarek's avatar

  Ik snap niet waarom de pc versie niet in het nieuwsbericht staat.

  Die is ook te downloaden vanaf vandaag voor € 5,95 op http://shop.angrybirds.com/eu/games/pc-games/angry-birds-space-pc-version.html

 6.   
  RoHoutje's avatar

  Deze is echt nice!