Gerucht: Dark Souls komt naar de PC

Dark Souls is volgens menigeen een keiharde game. Juist om deze reden is hij onder spelers zo geliefd, maar toch is er een enorme doelgroep die de titel nog niet heeft kunnen spelen. Je raadt het al: de PC-gamers onder ons hebben nog niet van het duistere avontuur kunnen genieten. Maar wellicht komt daar spoedig verandering in.

Er is recent een app verschenen op de officiële Facebook-pagina van de game. Hier is een muur te zien, die na een X aantal “likes” opengebroken zal worden. Uiteraard barst het internet nu van de geruchten, maar wij bij GamersNET hebben een tastbaar stukje “bewijs”. Na het opduiken van de app is deze foto verschenen:


“You Died” is de iconische tekst waar de speler op getrakteerd wordt nadat deze het loodje heeft gelegd. Het is ook een tekst die ontzettend vaak voorbij komt. Het vreemde aan de foto is echter dat deze in een tijdschrift staat dat zich focust op PC games. Betekent dit dat Dark Souls alsnog naar de PC komt? Het enige wat we kunnen doen is de Facebook-pagina in de gaten houden. We houden jullie op de hoogte zodra er meer bekend is.

Ondertussen nog even lezen waar de game ook alweer over gaat? Lees dan de review.

 1.   
  Hitman047's avatar

  Er gaan al langere tijd geruchten over een PC-versie. Ook vanuit de community is er vraag naar. Het zal me niet verbazen als er idd. een port naar de PC zal komen. 😉

 2.   
  King of Heroes's avatar

  Hoe vaak heb ik dat scherm wel niet gezien… 😳

 3.   
  cookymonster's avatar

  Ik dacht ook wel dat er een vrij grote vraag was van pc-gamers, ikzelf heb er in ieder geval wel zin in.