Superkrachten en een gespierde man op screenshots nieuwe DLC Saints Row: The Third

In de nieuwste DLC van Saints Row: The Third draait het om klonen, die zoals we gewend zijn aardig wat problemen opleveren. Een fan van de Saints probeert een kloon te maken van zijn idool Johnny Gat, maar het resultaat is dat er een soort van hulk rondloopt door Steelport en de stad terroriseert. Dit vraagt om extra superkrachten en de nieuwe formule van de Saints Flow energy drink zorgt hiervoor.

De DLC Trouble With The Clones is beschikbaar via de Xbox Live Marketplace voor 560 MicroSoft Points en voor 7 euro via het PlayStation Network en Steam. Hieronder zijn de eerste screenshots van deze DLC te zien.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  RoHoutje's avatar

  Altijd al een fan van Saints Row geweest en deze screens zien er vet uit. 😉

 2.   
  fdennis's avatar

  Jammer dat ze de game zo verkloten hebben met het overdreven nep gedoe. Vond deeltje 1/2 hartstikke leuk met de meer gangster setting. En nu slaan ze de plank voor mij echt helemaal mis met Sr3.

 3.   
  Dark_Phoenix's avatar

  fdennis schreef, "Jammer dat ze de game zo verkloten hebben met het overdreven nep gedoe. Vond deeltje 1/2 hartstikke leuk met de meer gangster setting. En nu slaan ze de plank voor mij echt helemaal mis met Sr3."

  Helemaal mee eens. Vond deel 2 veel leuker dan deel 3. Er mag best wat over de top actie in zitten maar dit gaat echt helemaal naar de verkeerde kant toe. Dlc zijn trouwens kort en voegen weinig toe, echt verspilling van je geld.

 4.   
  Steen's avatar

  Dark_Phoenix schreef, "

  ”fdennis” schreef, "Jammer dat ze de game zo verkloten hebben met het overdreven nep gedoe. Vond deeltje 1/2 hartstikke leuk met de meer gangster setting. En nu slaan ze de plank voor mij echt helemaal mis met Sr3."

  Helemaal mee eens. Vond deel 2 veel leuker dan deel 3. Er mag best wat over de top actie in zitten maar dit gaat echt helemaal naar de verkeerde kant toe. Dlc zijn trouwens kort en voegen weinig toe, echt verspilling van je geld. "

  inderdaad, ik bedoel, superkrachten?! dafuq….

 5.   
  JonsoN's avatar

  Het geeft in ieder geval wel een originele draai aan de serie 😉

  Niet dat ik er weg van ben, maar toch..