F1 2012 aangekondigd

Codemasters heeft F1 2012 officieel aangekondigd. Eerder werd al bekend dat de uitgever meerdere Formule 1 games in ontwikkeling heeft en gezien het succes van F1 2011 was een 2012 editie natuurlijk wel te verwachten. Nieuw in de game is de Young Driver Test modus, die je het gehele voortraject laat beleven voordat je als coureur in de Formule 1 mag schitteren. Dit alles in verschillende bolides en met verschillende tests om je vaardigheden op te bouwen. En vanwege de meerjarige deal met de FIA zijn wederom alle coureurs en officiële merken en circuits aanwezig.

F1 2012 verschijnt in september voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

  1.   
    zultrax's avatar

    Weer zo laat? Al snap ik natuurlijk wel dat ze de prestaties van de coureurs en teams van dit jaar erin moeten verwerken. Was een spannende race trouwens vanochtend! 🙂

  2.   
    Neolite's avatar

    Dat is hetzelfde dat Football Manager bijvoorbeeld niet direct aan het begin van het seizoen komt. Aan de andere kant is het wel een beetje laat als je bedenkt dat het seizoen afgelopen weekend al weer van start is gegaan.

  3.   
    soldierarjan's avatar

    Neolite schreef, "Dat is hetzelfde dat Football Manager bijvoorbeeld niet direct aan het begin van het seizoen komt. Aan de andere kant is het wel een beetje laat als je bedenkt dat het seizoen afgelopen weekend al weer van start is gegaan."

    Je moet ook niet vergeten dat de fia een bond is waar alles precies goed moet zijn daardoor duurt het messchien wel 1 2 maanden langer om uit te brengen.