Angry Birds nemen Formule 1 over

De ogenschijnlijk schattige Angry Birds lijken steeds verder te vorderen met hun plan voor werelddominantie. Het begon met T-shirts, knuffels en magneetjes, maar inmiddels zijn er ook sleutelhangers, mutsen, beschermhoesjes, rugzakken, tassen, broodtrommels, slippers en zelfs complete kostuums verkrijgbaar. Dat het daar niet bij blijft bleek vandaag maar weer eens toen Rovio aankondigde een deal te hebben gemaakt met Formule 1-racer Heikki Kovalainen.

Kovalainen zal in het vervolg een gloednieuwe helm dragen met daarop een gigantische rode Angry Bird. Dit weekend zal hij de helm tijdens de race in Melbourne voor het eerst opzetten. Kovalainen liet weten enthousiast te zijn over zijn partnerschap met Rovio:

This is a great partnership on many levels. It’s the first time that I’ve partnered with a gaming company, and it fits with my larger focus on partnering with unique brands. As a Finn, I’m also happy to be backing a Finnish company on a global platform. Most importantly, I’m a big Angry Birds fan!
Uiteraard kunnen we ook van deze helm weer de benodigde merchandise verwachten. Deze producten verschijnen aankomende zomer, gelijktijdig met de Angry Birds webgame die op zijn beurt weer speciale levels in racestijl zal bevatten.

Het is nu eigenlijk niet meer de vraag óf, maar wanneer Rovio de volgende deal met een bekende persoon zal sluiten. Zien we Messi binnenkort voetballen in schoenen met boze vogels erop? Of verschijnt Beatrix aankomende Prinsjesdag met een prachtige Angry Birds-hoed ten tonele? De tijd zal het leren…

 1.   
  RoHoutje's avatar

  Ziet er wel leuk uit die helm 😉

 2.   
  brend5's avatar

  Wel leuk om dat te zien, maar zal geen goedkoop grapje geweest zijn om die helm te maken.

 3.   
  fdennis's avatar

  Vind het erg kinderachtig uitzien. Beetje overdreven dit.

 4.   
  marklin989's avatar

  fdennis schreef, "Vind het erg kinderachtig uitzien. Beetje overdreven dit."

  kinderachtig… komaan, dees is origineel, anders heb je een stomme naam van 1 of ander merk erop staan

 5.   
  SonyBoy's avatar

  Het is leuk, maar zoiets ga je toch niet daadwerkelijk dragen?

 6.   
  Zarokuna's avatar

  Ik vind hem wel wat hebben :p Ben geen fan van AB zelf. Maar dat is persoonlijk natuurlijk! De bedenkers lachen zich iniedergeval rot.

 7.   
  infamous's avatar

  Wel opvallend ;p

 8.   
  ronineter's avatar

  Ik hoop niet dat hij nu tegen objecten gaat “vliegen” op de varkens eruit te gooien 🙄

 9.   
  the_ghostmen's avatar

  als heiki nu van de grond af komt dan word het zowiezo een leuk filmpje voor youtube.
  [quote]brend5 als je erbij moet nadenken dat na het ongeluk van massa een aantal jaar geleden een helm is gemaakt voor schumacher en die koste tussen de 20 a 25.000 (is ooit in een interview geweest met schumi
  heiki die is wel wat minder geweest had het leuker gevinden als ze aan paar angry birds over de auto hadden gedaan

 10.   
  ms13694's avatar

  Xboxfan schreef, "Het is leuk, maar zoiets ga je toch niet daadwerkelijk dragen? "

  Waarom niet, het staat beter dan wat letters