GN Lunchtip: Toch een goed einde voor Mass Effect 3


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip op over gaming of geek cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Veel gamers klagen over het einde van Mass Effect 3. Ze zijn het er niet mee eens en eisen van BioWare iets anders dan dit. Het grappige Penny Arcade wist hier wel raad mee en maakte de volgende comic om de zeurende gamers eens flink aan te pakken.


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Nintendo’s drang naar nieuwe logo’s.

Eet smakelijk!

  1.   
    R1chardTM's avatar

    En wij, de Geth, willen je graag enkele huishoud hulpjes aanbieden. Prima huishoud robots.

  2.   
    Neolite's avatar

    Waarom zou je dat doen? Het zijn handige slaven! 😛

  3.   
    Killafist's avatar

    Neolite schreef, "Waarom zou je dat doen? Het zijn handige slaven! 😛 "

    Voor Tali 😛

  4.   
    Koen45's avatar

    Tali heeft boerka om! Mag niet!

  5.   
    Relief's avatar

    Haha heerlijk. Blijkbaar kunnen mensen er niet tegen dat het einde niet happy eindigt.

  6.   
    SonyBoy's avatar

    @killingdj0
    SPPOOOOOOOOOOOOOOOOIIILLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEE —

    — EEEEEEEEEEEEEEEEEHHHRRRRRSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!

  7.   
    ronineter's avatar

    Iegelijk begin ik me nu af te vragen hoe dat deze serie verder gaat, aangezien dat bepaalde dingen meestal naar de kloten gaan.

  8.   
    ronineter's avatar

    ”Koen45″ schreef, "Tali heeft boerka om! Mag niet!"

    O nee geert wilders in spaaaaaaaaaaaccccccccccceeeeeeeeeeeee!! 😕

  9.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Jeeeuuuh!

    het is Shepard dus toch nog gelukt de reapers te verslaan.

    Laten we proosten, op het leven, want het leven is bijna voorbij. Want de Reapers zijn er bijna, en als zij hier zijn gaan wij eraan. Laten we proosten, op onze Shepard hij is nu echt onze laatste hoop. Dus we drinken op zijn successen en dan maar hopen dat wij het dan wel weer overleven Laten we proosten, dat hij zijn werk doet. Want dan kunnen wij hier lekker blijven zitten want dat is ook wel lekker. En straks spitten, en mogelijk kater, en dan weer drinken want het eind is nabij. Op dit moment is hij zijn nieuwe team aan het rekruuuuuteeeeren. Dat is typisch voor Shepard wel weer op het laatste moment. Maar ach ja, dat maakt het dan wel weer lekker spannend. Laten we proosten, en ook zingen want de scholen, de bedrijven, alles, ja dat is dicht want de wereld gaat er aan he mannen. Ja we zouden ook mee kunnen vechten, maar daar hebben we helemaal geen zin in want Shepard is er al dus we gaan zuipen. Heerlijk intermezzo haha de kroeg heeft nog nooit zo vol gezeten. Ik bedoel de aarde staat op het punt om te vergaan waarom zouden we dan nog iets doen behalve een beetje zuipen. Heerlijk man hèhè neem er nog een. Heerlijk! Ah men. Laten we zuipen haha haha op de Reapers ha. Want twee Reapers, zijn met duizenden. En die duizenden mogen hopen ja want Shepard gaat naar de toost. Dus laten we nog meer zuipen bijvoorbeeld op de Normandy jalalala. Want de Normandy, ja dat is dan weer het schip van die gast. Ja dat is ‘t. En da’s wel vet, maar ook wel handig. Want anders kom je er natuurlijk niet nee van a naar b. Laten we zuipen tot het eind. 😀

    song
    http://www.youtube.com/watch?v=DBjB-IARiDg
    kanaal met alle nummers
    http://www.youtube.com/user/GamersnetRadioMuziek

  10.   
    Neolite's avatar

    Relief schreef, "Haha heerlijk. Blijkbaar kunnen mensen er niet tegen dat het einde niet happy eindigt."

    Dan snap jij niet waarom de mensen zo boos zijn. Een “niet happy” einde was geen enkel probleem geweest. Echter is het einde van een heel laag niveau, alsof de ideeën op waren bij Bioware en ze zoiets gehad hebben van:”Ohw ja, we moeten ook nog een einde hebben”.

  11.   
    Ika Q's avatar

    Relief schreef, "Haha heerlijk. Blijkbaar kunnen mensen er niet tegen dat het einde niet happy eindigt."

    Ik denk niet dat het echt gaat om het uiteindelijk einde maar om het gebeurtenis wat erna afspeelt. De Mass Effect 3 einde is niet slecht, maar het heeft gewoon te veel open gaten wat ervoor zorgt dat de “afsluiting” zelf ontevreden is. Op Youtube (kijkt uit Spoiler alert) staan goede bewijzen dat het misschien DLC word of misschien wel een volgende deel word.

  12.   
    Zerorin's avatar

    Veel mensen zeiken over een slecht eind: Het is een science fiction game, its open for dlc, not everything has an happy ending. en mensen waren een het zeuren over dat je keuzes niet worden meegeteld–> er zijn meer dan 3 eindes, ligt aan je eigen keuze dus dat is ook raar.