Het helse Diablo III verschijnt op 15 mei in de winkels

We speculeerde er over, we hoopte op informatie en we vroegen het aan iedereen, maar nu is het eindelijk duidelijk. Blizzard heeft de releasedatum van Diablo III bekendgemaakt. De game zal 15 mei de brandende hel op ons los storten. Diablo III verschijnt natuurlijk in de winkels, maar is voor €60 ook via Batlle.net aan te schaffen. De pre-orders op het platform van Blizzard zijn nu begonnen. Abonnees van de World of Warcraft Annual Pass krijgen het spel gratis. Mooi meegenomen toch?

Mike Morhaime, CEO en medeoprichter van Blizzard Entertainment, was erg blij om eindelijk een releasedatum te kunnen noemen.

After many years of hard work by our development team and months of beta testing by hundreds of thousands of dedicated players around the world, we’re now in the homestretch. We look forward to putting the final polish on Diablo III over the next two months and delivering the ultimate action-RPG experience to gamers worldwide starting on May 15.
Diablo III zal in de winkels ook als Collector’s Edition te koop zijn. Deze editie bevat de game, een behind-the-scenes Blu-ray/DVD, de soundtrack, een art boek van 208 pagina’s dik, een 4GB soulstone USB-stick met Skull basis en in-game content voor verschillende Blizzard-games.


Klik op de afbeelding voor een grote versie.

 1.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Jonah is zeker blij met dit nieuws. 😀

  Nu is gelijk mijn 3e vraag uit aflevering 108 beantwoord. Jullie zeiden dat Jonah in GNR komt wanneer er iets is in de PC hoek en dat is op 15 mei. Ik denk dat Jonah in GNR Afl. 119 weer te horen is. 🙂

 2.   
  TheSkyer's avatar

  Ik moet het eerst zien voor ik het geloof XD

 3.   
  Leon 2.0's avatar

  TheSkyer schreef, "Ik moet het eerst zien voor ik het geloof XD"

  Echt, he. Het zou me niets verbazen als er over enkele weken bekend wordt gemaakt dat de releasedatum toch nog een paar weken later is, omdat Blizzard de game nog wat wil ‘polishen’.

 4.   
  Hitman047's avatar

  mr.black schreef, "

  ”TheSkyer” schreef, "Ik moet het eerst zien voor ik het geloof XD"

  Echt, he. Het zou me niets verbazen als er over enkele weken bekend wordt gemaakt dat de releasedatum toch nog een paar weken later is, omdat Blizzard de game nog wat wil ‘polishen’."

  Mogelijk, maar ik ben er aardig van overtuigd dat ze die release gaan halen, en achteraf nog wel wat zullen polishen. Het is ook wel duidelijk dat de ontwikkelaars de game niet nog een keer willen uitstellen. PvP is bijv. losgekoppeld van de rest van de game, en zal op een later moment, per patch, worden toegevoegd aan de game. 😉

  Maar idd. bij Blizzard weet je het maar nooit, dus eerst zien dan geloven. 😳

 5.   
  xHouse's avatar

  Werd wel tijd! :D!!!

 6.   
  Danielle.k's avatar

  Eindelijk een datum zodat ik eindelijk met me vriendinnen hier enorm veel plezier mee kan gaan hebben.

 7.   
  Umbra's avatar

  Wordt leuk, heb eindelijk betakey te pakken gekregen, kan nu niet wachten om het volledige spel te spelen!

 8.   
  zalazar's avatar

  WOOT eindelijk een datum 🙂

 9.   
  mmx's avatar

  Dit worden weer lange avonden en nachten gamen 🙂 🙂