Waar telt de Baldur’s Gate site naar af?

Eind februari veranderde de site van Baldur’s Gate opeens naar een nieuwe look met een teasend smaakje. In de broncode werden zelfs hints gevonden die naar iets nieuws lijken te wijzen. We vragen ons dan ook al een tijdje af of er een nieuwe Bulder’s Gate-game aan zit te komen.

Vandaag verscheen op de site plots een count down teller die naar 20:00 Nederlandse tijd aftelt. We wachten in spanning af wat op de site zal verschijnen. Een aankondiging, een trailer of toch iets anders?

 1.   
  Alfa Warrior's avatar

  Ik gok dat hij afteld naar een teaser, waarin de aankondiding word gedaan van een trailer – in deze trailer word een aankondiging gedaan voor een releasedatum (Let op: Niet de releasedatum zelf), deze releasedatum word utigegeven met een andere trailer waarna (in de volgende maanden) er steeds meer trailers uitkomen tot het spel uit is, en zo is het circus compleet.

 2.   
  RoHoutje's avatar

  Ik ben benieuwd! 🙂

 3.   
  Hitman047's avatar

  Ik zeg een remake. Beamdog heeft tot nog toe alleen nog maar remakes gemaakt en ik zie geen enkele reden waarom juist zij de serie zouden rebooten met een nieuw deel. 😉

 4.   
  Ika Q's avatar

  Alfa Warrior schreef, "Ik gok dat hij afteld naar een teaser, waarin de aankondiding word gedaan van een trailer – in deze trailer word een aankondiging gedaan voor een releasedatum (Let op: Niet de releasedatum zelf), deze releasedatum word utigegeven met een andere trailer waarna (in de volgende maanden) er steeds meer trailers uitkomen tot het spel uit is, en zo is het circus compleet."

  Trailerception @[email protected]

 5.   
  Hitman047's avatar

  Het bleek dus een countdown tot het exploderen van de server te zijn. 😳

  Ik zit al een half uur naar een witte pagina te kijken…

  EDIT: Ah, het is de Baldur’s Gate Enhanced Edition. 😉

  Behalve de naam jammer genoeg verder geen info.

 6.   
  RinusReetRidder's avatar

  Wordt dus een remake van het origineel, aangevuld met wat extra content. Ben erg benieuwd 🙂

 7.   
  ronineter's avatar

  Nu wizards of the coast er aan werken hoop ik dat er een goede game(rpg) in het magic universum komt. zou wel awsome zijn met mirrodin, the shards of alara en de planes walkers. kunnen ze world of warcraft een flinke stoot mee verkomen wat zij al hebben.