Double Fine harkt 3,3 miljoen dollar binnen voor maken nieuwe game

Een tijdje geleden startte Tim Schafer een Kickstarterproject om zo het nieuwste project van Double Fine Studios te financieren. Het oorspronkelijk doel was 400.000 dollar, maar daar werd al snel overheen gegaan. Gisteren was de laatste dag dat je mee kon doen aan het financieren voor dit project en de teller is uiteindelijk blijven steken op maar liefst 3.336.371 dollar. Dit bedrag is bij elkaar gesprokkeld door 87.142 mensen.

Over de game is momenteel nog weinig bekend, behalve dat het een klassieke point-and-click-game gaat worden. Vorige maand werd al bekend dat het project op dat moment nog niet was gestart, maar als de heren en dames van Double Fine zijn bijgekomen van het vieren van deze mijlpaal, zullen ze hier vast mee beginnen.

 1.   
  Hitman047's avatar

  InXile Entertainment heeft vandaag ook een Kickstarter gestart om geld op te halen voor de ontwikkeling van Wasteland 2. Die mogen van mij een vergelijkbaar bedrag ophalen. 😉

 2.   
  Majo's avatar

  ”Hitman047″ schreef, "InXile Entertainment heeft vandaag ook een Kickstarter gestart om geld op te halen voor de ontwikkeling van Wasteland 2. Die mogen van mij een vergelijkbaar bedrag ophalen. 😉 "

  Bedankt voor de tip 🙂 Het nieuwsbericht erover staat inmiddels online.