Trophies Rayman 3 HD onthuld

Rayman Origins is vorig jaar ontzettend goed ontvangen door de Nederlandse gamepers. Zo ook bij ons, want Wester bekroonde de platformer met een welverdiende 8.3 in zijn review. Ubisoft vond het dan ook een goed idee om verder met Rayman te gaan, ditmaal door een klassieker, Rayman 3, nieuw leven in te blazen.

Rayman 3 HD zal volledig opgepoetst zijn, zodat de game zelfs nu de tand des tijds kan doorstaan. Echter, als downloadbare titel, zal deze ook een aantal trophies met zich meebrengen. De trophylijst is als volgt:

Coin-op gamer
Unlock and play all the arcade games

Hands on the prize
Retrieve Rayman’s hands from Globox – Bronze

Hero of the Teensies
Save every teensie in the game – Bronze

Junior Journalist
Take your first picture in the game – Bronze

Patience pays off
Watch the real ending – Bronze

Taste All the Superpowers
Collect every superpower – Bronze

Where is my Andy?
Complete all the chapters – Bronze

Disco Trip Master
Complete any disco trip without retrying – Silver

Flower power
Find and get the bonus score of every Tribelle – Silver

Green’s so in
Get all the Green Jewels – Silver

Pest control
Find and get the bonus score of every Matuvu – Silver

Perfection needs no arms
Complete every chapter with a perfect score – Gold

De game zal op 21 maart aan komen waaien op de PlayStation Store en de Xbox Live Marketplace voor 9.99 euro of voor 800 Microsoft Points.

  1.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Dit lijkt mij wel een leuke Rayman game. Wanneer die uit is ooit maar eens aanschaffen op XBLA. Rayman Origins was ook een erg leuke game en de PS Vita versie is even goed als op console. Erg leuk om in co-op te spelen op de Xbox 360. 😉

  2.   
    Jelkey's avatar

    ”KillGamer01″ schreef, "Dit lijkt mij wel een leuke Rayman game. Wanneer die uit is ooit maar eens aanschaffen op XBLA. Rayman Origins was ook een erg leuke game en de PS Vita versie is even goed als op console. Erg leuk om in co-op te spelen op de Xbox 360. 😉 "

    ik deel je enthousiasme over beide delen, maar weet wel dat rayman 3 weinig overeenkomt met origins, waar deze laatste erg dichtbij de roots blijft que gameplay én setting, lijk je in deel 3 wel in een andere wereld te stappen, setting en (vooral) de vijanden passen helemaal niet bij de klassieke rayman, maar dat neemt niet weg dat rayman 3 een heerlijke game is!