Graphics Wii U mooier dan Zelda E3 demo

Mark Rein, vice president van Gears of War ontwikkelaar Epic Games is zeer te spreken over de Wii U van Nintendo. Volgens hem gaat de Unreal Engine 3 ervoor zorgen dat de games op het apparaat van Nintendo er nog mooier uit zullen zien dan de Zelda demo die getoond werd op de E3 van 2011:

“Do you remember the Zelda demo they had on it? Would you not buy a Wii U just to play that? Of course you would. That’s what Nintendo is all about. Their hardware is the software delivery service for their great content. That Zelda demo was gorgeous and we can do even more than that with Unreal Engine 3. I think it will do great.”
Hij gaat er ook van uit dat veel mensen verbaasd gaan zijn over de Wii U tijdens de komende E3:
“I like the Wii U. I think E3 will be a big eye-opener for people. I played Batman: Arkham City on the Wii U and they are doing some really cool stuff with the controller.
Hij denkt dat de kindvriendelijke naam van de Wii veel ouders zal laten kiezen voor de console van Nintendo en daarnaast gelooft hij dat hardcore gamers het apparaat ook gaan aanschaffen voor titels als Zelda. Wat denken jullie van de Wii U?

  1.   
    WesterW's avatar

    Stukje bij beetje raak ik steeds meer overtuigd van het apparaat. Natuurlijk zal het niet de console worden die je voor multiplatformtitels haalt (maar goed, dat is bij Nintendo vrijwel nooit het geval geweest), maar alleen de Nintendo magie kunnen ervaren in HD is al fantastisch. Dat de Wii U nou ook flink wat innovatie brengt, is al helemaal mooi meegenomen. Je speelt games toch uiteindelijk om steeds nieuwe dingen te kunnen ervaren? Daar zal de nieuwe console van Nintendo in voorzien.

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    Wesz schreef, "Stukje bij beetje raak ik steeds meer overtuigd van het apparaat. Natuurlijk zal het niet de console worden die je voor multiplatformtitels haalt (maar goed, dat is bij Nintendo vrijwel nooit het geval geweest), maar alleen de Nintendo magie kunnen ervaren in HD is al fantastisch. Dat de Wii U nou ook flink wat innovatie brengt, is al helemaal mooi meegenomen. Je speelt games toch uiteindelijk om steeds nieuwe dingen te kunnen ervaren? Daar zal de nieuwe console van Nintendo in voorzien."

    Ik speel geen games om nieuwe dingen te kunnen ervaren zoals bij de wii toen met die controller, Ik heb hem gehaald maar was er heel snel uit uitgekeken het is leuk met een paar maar alleen verveeld het snel.
    Ik ben van ps2 naar ps3 gegaan en met nieuwe dingen ervaringen ja, Betere grafix/ bluray spelers erin enzo en ik was helemaal happy gelijk :D.

    Nieuwe ervaringen doe je eigenlijk altijd in elk nieuw spel wel weer 😛

  3.   
    soldierarjan's avatar

    het is een interresante console alleen is er nog heel weinig over bekend voor een duidelijk beeld wat die nu kan en wat we moeten verwachten in de toekomst.

  4.   
    DGonlag2's avatar

    Maar Zelda ‘demo’ was toch een CGI? Moeten dan wel heel erg mooi worden die spellen, of ze hebben het ook over CGI cutscenes. Maar ik heb wel vertrouwen in Nintendo. Op dit moment komen ze toch op een niveau (van graphics) dat het steeds meer kleine details worden die eigenlijk niet zo veel meer veranderen/opvallen. Dus Nintendo is toch wel goed bezig.

  5.   
    Naik_NL's avatar

    Ongetwijfeld zal de nieuwe console prachtige mogelijkheden hebben. Maar het blijft Nintendo. Het bedrijf dat ons Mario bracht, in twee kleuren, in 16 kleuren, in 256 kleuren, in 1024 kleuren. Steeds weer Mario en natuurlijk een enorme verzameling crap die het spelen niet waard was zo nu en dan afgewisseld met een zeldzaam juweeltje en dan weer een Donkey Kong of Mario op een skelter, of een polsstok……

  6.   
    Sympharion's avatar

    ”DGonlag2″ schreef, "Maar Zelda ‘demo’ was toch een CGI? Moeten dan wel heel erg mooi worden die spellen, of ze hebben het ook over CGI cutscenes. Maar ik heb wel vertrouwen in Nintendo. Op dit moment komen ze toch op een niveau (van graphics) dat het steeds meer kleine details worden die eigenlijk niet zo veel meer veranderen/opvallen. Dus Nintendo is toch wel goed bezig. "

    De Zelda ‘demo’ was geen CGI maar ‘Real-Time’. 😉