AI in Assassin’s Creed III verandert bij elke seizoenswisseling

Onze kennis laat ons bewust maken dat in The Elder Scrolls V: Skyrim de zon kan schijnen, dat het kan regenen en dat het in geselecteerde regio’s kan sneeuwen. Ubisoft gaat met Assassin’s Creed III echter iets verder door met seizoenen te spelen. In de game met een nieuwe huurmoordenaar zal het niet meer eeuwig zonnig zijn en we hoeven ook niet te bevriezen in een eeuwige winter.

One of the more interesting is that every location will be available in both summer and winter modes. NPC behaviour and available actions will vary depending on season, and paths will vary as ice and snow both block and open new paths.
Nee, Assassin’s Creed III kent seizoenen en een saillant detail hierin is dat de kunstmatige intelligentie (AI) van mensen om je heen en ook soldaten kan veranderen per seizoen. Het gedrag en de beschikbare handelingen van Non Playable Characters (NPC’s) verschillen dus per seizoen en ook de looproutes kunnen zich verbreden of juist verkleinen in de zomer of door sneeuw en ijs.
Although snow can bog down NPCs, by taking to the trees, Connor cna move swiftly through icy terrains.
Echter, het voordeel van sneeuw is dat protagonist Connor zich zachtjes kan bewegen in de sneeuw en de bomen en vijanden gemakkelijker de dood in kan jagen. Tevens zal een deel van de game zich afspelen tijdens Connor’s jeugd in een Mohawk-dorpje.
George Washington plays a central role of course, but Ubisoft want to show his historically-accurate indecisive side as well as the heroic one; Connor will meet with Washington regularly.
Qua rollen zal Benjamin Franklin niet echt een prominente rol spelen. Hij zal niet veel uitvinden, behalve de nodige woorden wisselen in de politiek. George Washington echter is wel centraal aanwezig en Connor zal hem bovendien ook ontmoeten. Ubisoft wil Washington op een historisch correcte manier laten zien, maar ook zijn heroïsche kant wordt niet vergeten. De gevangengenomen Amerikaanse leider Charles Lee komt ook voor in Assassin’s Creed III.

  1.   
    fabiankok's avatar

    George Washington echter is wel centraal aanwezig en Connor zal HET bovendien ook ontmoeten.

    ik dacht dat ie een man was, als je er onzeker over bent (;

  2.   
    Alfa Warrior's avatar

    Ik ga er vanuit dat tijdens de sneeuw ze vaker bij warmtebronnen te vinden zullen zijn, sneller hun achtervolging af zullen breken (niet ver lopen dus) en wellicht zelfs sporten zoeken door de sneeuw heen.

  3.   
    barto89's avatar

    Super vet!

  4.   
    RenevdGijp's avatar

    Nog meer zin in deze AC 😀

  5.   
    lesroom's avatar

    klinkt goed 😉

  6.   
    FishHookz's avatar

    Dit zijn echt goede verbeter en vernieuwende punten 😉

  7.   
    Ralph P Scene's avatar

    moet ik dit geloven of wat? zo te zien wel

  8.   
    Steen's avatar

    Alfa Warrior schreef, "Ik ga er vanuit dat tijdens de sneeuw ze vaker bij warmtebronnen te vinden zullen zijn, sneller hun achtervolging af zullen breken (niet ver lopen dus) en wellicht zelfs sporten zoeken door de sneeuw heen."

    ik zat idd al meteen te denken aan spoor zoeken 😉

  9.   
    Superwasbeer's avatar

    both summer and winter modes. Jammer, geen lente of herfst

  10.   
    soldierarjan's avatar

    Alfa Warrior schreef, "Ik ga er vanuit dat tijdens de sneeuw ze vaker bij warmtebronnen te vinden zullen zijn, sneller hun achtervolging af zullen breken (niet ver lopen dus) en wellicht zelfs sporten zoeken door de sneeuw heen."

    ik denk dat je precies gelijk hebt dat het zoiets word namelijk ik denk van wel teminste.

  11.   
    cookymonster's avatar

    Go ubisoft 8)

  12.   
    dhrnoname's avatar

    kan niet wachten, super dit.

  13.   
    Danielle.k's avatar

    Heb veel plezier gehad aan de vorige Assassins games en deze zal ik er zeker bij halen, het is alleen zo jammer dat hoe meer je erover leest hoe eerder je hem zou willen.

  14.   
    Free Roamer's avatar

    Jammer dat ze dit nog niet eerder in de AC games hebben gestopt. 🙁

  15.   
    RockerRoy's avatar

    Het enige nadeel aan deze game tot nu toe is dat ie pas over een dikke 7 maanden uitkomt 🙁

  16.   
    ShadyXL's avatar

    Geweldig 😀