Levine wil BioShock op de Vita laten zien

Ken Levine heeft laten weten dat hij niet graag wil praten over een BioShock voor de PlayStation Vita, maar dat hij het spel veel liever aan het publiek wil tonen. Volgens hem zal dit een unieke ervaring zijn voor de ontwikkelaar en zal het zeker geen simpele port zijn van BioShock: Infinite.

I’d much rather come out with, ‘Hey! Here it is.’ Because what I describe is not really meaningful, it’s what the experience is and what people perceive [from] the experience.
Ondanks dat Levine graag over de titel wilt praten, krijgen we vooralsnog niets te horen uit zijn mond. Hij weet namelijk te melden dat hij enkele frustraties ervaart dat een gevolg kan zijn van een nieuwe aankondiging. Elke vraag kan volgens hem als een valstrik worden gezien, aangezien elke beantwoorde vraag een nieuwe vraag kan opwekken.

Het enige wat momenteel bekend is, is dat de ontwikkelaar hard aan het werk is aan BioShock: Infinite. Daarnaast gaan er geruchten de ronde dat ze begonnen zijn met het ontwikkelen van een PlayStation Vita-versie, maar dat ze nog zelf aan het uitzoeken zijn hoe ze deze versie van de game het beste kunnen aankondigen zodat iedereen weet wat de Vita-versie van BioShock nu precies inhoudt.

  1.   
    fdennis's avatar

    Laat maar zien kan niet wachten ben benieuwd naar de grafische kwaliteiten van Bioshock op de Vita.