Ubisoft: Assassin’s Creed III perfect moment om in te stappen

Het is over het algemeen bekend dat de Assassin’s Creed-franchise vol met door elkaar lopende verhaallijnen en verscheidene plottwists zit. Het is dus ook niet zo gek dat iemand die net kennis maakt met het spel het moeilijk zal hebben om alles te vatten, maar als we Ubisoft moeten geloven dan zouden wij ons daar geen zorgen over moeten maken bij Assassin’s Creed III.

This is a great time for gamers to join the adventure. There’s a huge will from Ubisoft to bring more gamers into this universe. Assassin’s Creed III is the biggest and most ambitious launch in Ubisoft’s history so we absolutely believe this game will continue to grow the franchise.
Assassin’s Creed III zal op 30 oktober uitkomen voor Xbox 360, PlayStation 3 en PC, daarnaast is er mogelijk een Wii U versie in ontwikkeling.

  1.   
    RockerRoy's avatar

    Als ze gewoon een beetje een intro filmpje maken die het verhaal tot nu toe opsomt, moet dat voldoende zijn om je van het verhaal van 3 te laten genieten denk ik.

  2.   
    GENERAL_DS's avatar

    Ze hebben toch altijd z’n intro filmpje?

    Het verhaal van desmond vind ik nooit interessant. Maar het verhaal van Ezio wel. Ik hoop dat de hoofdpersoon weer goed word uitgewerkt.

  3.   
    tijn80's avatar

    Vanuit commercieel oogpunt misschien wel, maar ik zou voor weinig geld eerder AC1 of 2 kopen voor een eerste kennismaking

  4.   
    RockerRoy's avatar

    GENERAL_DS schreef, "Ze hebben toch altijd z’n intro filmpje?
    Het verhaal van desmond vind ik nooit interessant. Maar het verhaal van Ezio wel. Ik hoop dat de hoofdpersoon weer goed word uitgewerkt."

    Ik denk dat het verhaal van Desmond gewoon veel te langzaam verteld wordt, en je daarom interesse verliest. Eigelijk speel je gewoon in ieder spel misschien 30 minuten – 1 uur als desmond en dan wacht je weer een jaar voor nog zo’n klein stukje. Zo is het gewoon niet erg interessant.

  5.   
    toqeer's avatar

    beter een ingewikkelde verhaal dan een makkelijke hou
    er wel van een goed verhaal en zo een intro dan somt het wel op
    wel een goed idee eigenlijk 🙂

  6.   
    G_Dragon16's avatar

    Hoezo? Word alles even van deel 1 tot revelations verteld bij new game zodat de mensen die alle dlcs en delen niet gespeeld hebben snappen wat de informatie inhoud die desmond in dat lab gaat vinden als ze het verhaal echt volgen na revaltions ? xD

  7.   
    soldierarjan's avatar

    ik ben op dit moment bezig met een eerste kennismaking met de serie ben deel 1 nu aan spelen vind wel tof spel.
    deel 2 ga ik binnekort ook halen.

  8.   
    FishHookz's avatar

    GENERAL_DS schreef, "Ze hebben toch altijd z’n intro filmpje?
    Het verhaal van desmond vind ik nooit interessant. Maar het verhaal van Ezio wel. Ik hoop dat de hoofdpersoon weer goed word uitgewerkt."

    Maar het gaat allemaal om Desmond 😉

  9.   
    abc6465465464's avatar

    RockerRoy schreef, "

    ”GENERAL_DS” schreef, "Ze hebben toch altijd z’n intro filmpje?
    Het verhaal van desmond vind ik nooit interessant. Maar het verhaal van Ezio wel. Ik hoop dat de hoofdpersoon weer goed word uitgewerkt."

    Ik denk dat het verhaal van Desmond gewoon veel te langzaam verteld wordt, en je daarom interesse verliest. Eigelijk speel je gewoon in ieder spel misschien 30 minuten – 1 uur als desmond en dan wacht je weer een jaar voor nog zo’n klein stukje. Zo is het gewoon niet erg interessant."

    Klopt er moeten wat meer WTF momenten in zitten waardoor je gaat denken. Zoals het einde van Brotherhood bijvoorbeeld. Dat soort stukjes moeten meer voorkomen waardoor je gaat denken over wat er kan gebeuren en zo geboeid blijft 😀

  10.   
    cookymonster's avatar

    Naar mijn mening is elk moment goed om in te stappen en hoe sneller hoe beter 😉

  11.   
    Lazar93's avatar

    Nou ik volg het verhaal al vanaf het begin 🙂 maar hoor veel mensen hierover, OFFTOPIC Nieuwe patch swtor trailer http://www.swtor.com/media/trailers/coming-game-update-1.2 ( ook op forums geplaatst)

  12.   
    Donaga's avatar

    soldierarjan schreef, "ik ben op dit moment bezig met een eerste kennismaking met de serie ben deel 1 nu aan spelen vind wel tof spel.
    deel 2 ga ik binnekort ook halen."

    Dan wens ik je alvast veel plezier in deel 2, omdat voor mij deel 2 gewoon echt absoluut DA BOMB is. Beste AC game tot nu toe. Meesterwerk. Ik heb er elke miliseconde van genoten. Brotherhood en Revelations daarentegen halen bij lange na niet het niveau van deel 2.

    Ubisoft zegt dat ze al 3 jaar bezig is met AC3. Natuurlijk wil een langere ontwikkeltijd niet gelijk zeggen dat een game gelijk goed is, maar ik heb hierdoor wel weer meer vertrouwen dat deel 3 toch wel in de buurt of misschien zelfs wel beter wordt dan deel 2 😛

  13.   
    Superwasbeer's avatar

    idd ik ga dus lekker instappen

  14.   
    JeroenGamer's avatar

    Aan da bericht te zien is dit niet het laatste deel van de serie want er staat: 😛 Assassin’s Creed III is the biggest and most ambitious launch in Ubisoft’s history so we absolutely believe this game will continue to grow the franchise. 😛

  15.   
    lesroom's avatar

    leuk maar ik zou iedereen aanraden de orginele games eerst te spelen

  16.   
    ShadyXL's avatar

    lesroom schreef, "leuk maar ik zou iedereen aanraden de orginele games eerst te spelen"

    ^ Wat ik wou zeggen 🙂 Je kunt het beter zelf eerst beleven door de vorige delen te spelen. (ook al maken ze een samenvattende intro video in de game zelf)