Artiesten voor de Ridge Racer Unbounded soundtrack aangekondigd

Dat Ridge Racer Unbounded een opvallende racegame gaat worden, dat moge duidelijk zijn. Het doorboren van palen en penetreren van betonnen muren met je auto is immers niet iets wat we in het alledaagse leven vaak zien.

Maar onder het genot van welke nummers begeven wij ons zoal op en van de weg in Ridge Racer: Unbounded? Namco Bandai liet voor het gemak wat namen vallen en jawel hoor, ook in Ridge Racer Unbounded zit een handjevol ‘wubs’. Dubstep en drum ’n bass heeft de overhand in Unbounded.

Licensed music on RIDGE RACER™ UNBOUNDED comes from recent GRAMMY Award-winning dubstep producer Skrillex, with the tracks ‘Kill Everybody’ and ‘Scary Monsters And Nice Sprites’, plus US electronica duo The Crystal Method and drum & bass collaborators Noisia & The Upbeats. Other additions to the sonic soundscape come from Scratch Perverts, Unknown Error, OVERSEER and newcomers RuN RiOT and Ever Never.
Aldus het persbericht van Namco Bandai over de muziek in de aankomende racegame. ‘Wobbles’ alom dus. Wij Nederlanders mogen natuurlijk weer trots zijn op de Groningse drum ’n bass formatie Noisia, die wederom weer een nummer op de soundtrack van een game in de wacht sleept.

Het persbericht ging bovendien ook gepaard met een aantal stijlvolle screenshots van Ridge Racer Unbounded. Zie jij jezelf al scheuren in deze strakke bakken, op de beats van bovenstaande artiesten?

[SCREENSHOTS]

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren