Assassin’s Creed-componist verzorgt soundtrack Darksiders II

Gamers die bekend zijn met de Assassin’s Creed-franchise, en dat zijn er veel, zullen de muziek vast wel kunnen waarderen. De componist achter elke Assassin’s Creed-soundtrack, Jesper Kyd, is nu ook gestrikt voor Darksiders II. Dit zegt ontwikkelaar Vigil Games.

It’s been an absolute pleasure working with Jesper. He’s an extremely talented composer and an avid gamer, who not only created an amazing soundtrack for Darksiders II, but intuitively knew how to cater each composition to achieve maximum musical impact for players.
De audio director van Vigil, Jeremy Robins, is zeer te spreken over het binnenhalen van Kyd. Hij vindt het werk van de beste man vooral intuïtief en volgens Robins zal de soundtrack van Jesper Kyd in Darksiders II zorgen voor een maximale muzikale impact op spelers. De componist zou per project goed weten wat hij hiervoor moet bereiken.

Er zijn veel goede componisten in zowel de game- als filmindustrie en volgens ons past Jesper Kyd daar prima bij. Zijn jullie het hiermee eens?

  1.   
    Hitman047's avatar

    De vaste componist van de Hitman-games? Natuurlijk hoort die in het rijtje thuis! 😉