Ook Nederland in de ban van het snowboarden in SSX

Na eerder bericht dat SSX het in Groot-Brittannië goed doet, mogen we het snowboarden ook in Nederland verwelkomen. Veel wintersporters zijn teruggekeerd in ons lage landje en blijkbaar is de release goed voor een tweede plek in de top tien in Nederland. Die plaats is voor de PlayStation 3-versie, daar de Xbox 360-versie netjes op een vijfde plek is beland.

Verder is in onderstaande lijst UFC Undisputed 3 helemaal weg, terwijl Just Dance 3 de lijst aanvoert en Call of Duty: Modern Warfare 3 en FIFA 12 op dezelfde plaats blijven staan. Ook is Battlefield 3 er nog te vinden en zien we maar liefst drie Mario-titels in deze top tien.

1. (1) – Just Dance 3 (Wii)
2. (-) – SSX (PS3)
3. (3) – Call of Duty: Modern Warfare 3 (PS3)
4. (4) – FIFA 12 (PS3)
5. (-) – SSX (Xbox 360)
6. (5) – Battlefield 3 (PS3)
7. (6) – Mario & Sonic op de Olympische Spelen Londen 2012
8. (9) – Mario Kart 7 (3DS)
9. (RE) – Super Mario 3D Land (3DS)
10. (10) – Skylanders Spyro’s Adventure (Wii)

  1.   
    fdennis's avatar

    Toch valt SSX dan tegen als je ziet dat MW3 nu nog 3de staat. Denk niet dat die ontzettend veel word verkocht nu. En dat zegt alles over de nr 2 denk ik. Vond de demo overigens niet echt leuk dus heb de game ook niet gehaald. Is hier nog iemand die de game wel heeft gehaald en het ook vet vond?

  2.   
    grassyfuzz's avatar

    Heb demo gespeeld vond het vet en daarna heb ik het spel gekocht en ik vond het vet..

  3.   
    mmx's avatar

    logisch toch dit is gewoon de betere snowboard game 😉

  4.   
    FishHookz's avatar

    fdennis schreef, "Toch valt SSX dan tegen als je ziet dat MW3 nu nog 3de staat. Denk niet dat die ontzettend veel word verkocht nu. En dat zegt alles over de nr 2 denk ik. Vond de demo overigens niet echt leuk dus heb de game ook niet gehaald. Is hier nog iemand die de game wel heeft gehaald en het ook vet vond?"

    Ben het met je eens, ik heb de demo en het spel gespeeld maar het heeft me niet kunnen overtuigen om hem te kopen want 50 euro voor een snowboard spel is net iets teveel voor mij 😉