Lollipop Chainsaw verschijnt in juni; nieuwe screenshots vrijgegeven

Het absurde Lollipop Chainsaw, van de hand van Suda 51, heeft een releasedatum mogen ontvangen. Vanaf 15 juni zal het spel namelijk in de Europese winkelschappen komen te liggen.

De game draait om de lenige cheerleadster Julliet Starling, wiens school wordt overrompeld door een zombie-invasie. Gelukkig kan de meid op deze manier een andere grote liefde van haar uitoefenen: het bewerken van monsters met een kettingzaag. Dit moordspektakel gaat gepaard met vrolijke kleurtjes en minstens even blije muziek.

Naast een releasedatum heeft uitgever Warner Bros. ook een aantal nieuwe screenshots van het spel vrijgegeven. Onder andere zien we één van de antagonisten, bewapend met een keytar.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    GalenMarek's avatar

    Dit ziet er net zo over-the-top uit als de No More Heroes-games voor de Wii, en dat waren toch wel 2 van mijn favoriete games op die console. Ik ga dit maar eens in de gaten houden om te zien hoe dit uit gaat pakken.

  2.   
    WesterW's avatar

    GalenMarek schreef, "Dit ziet er net zo over-the-top uit als de No More Heroes-games voor de Wii, en dat waren toch wel 2 van mijn favoriete games op die console. Ik ga dit maar eens in de gaten houden om te zien hoe dit uit gaat pakken."

    Niet geheel verrassend dat ze door dezelfde ontwikkelaar gemaakt worden 😉
    Ook Shadows of the Damned eens geprobeerd?

  3.   
    GalenMarek's avatar

    Wesz schreef, "Niet geheel verrassend dat ze door dezelfde ontwikkelaar gemaakt worden 😉
    Ook Shadows of the Damned eens geprobeerd?"

    Ik weet dat ze inderdaad allebei van Suda51 afkomstig zijn. En ik heb Shadows of the Damned nog niet geprobeerd. Toch maar eens naar op zoek gaan.