Assassin’s Creed III krijgt coöp volgens Xbox.com

Gisteren hebben we jullie natuurlijk kunnen verblijden met de Reveal Trailer van Assassin’s Creed III en we gaan ervan uit dat we de komende dagen nog veel meer informatie kunnen brengen over de nieuwe titel van Ubisoft. Te beginnen met vandaag, want volgens Xbox.com zal de game beschikken over een heuse coöperatieve modus tot vier spelers. Daarnaast valt op dat er een multiplayer tot acht spelers wordt omschreven.

[SCREENSHOTS]

Ubisoft zelf heeft nog geen informatie naar buiten gebracht over de multplayer van Assassin’s Creed III of een coöp, maar het zal niet de eerste keer zijn dat Microsoft in zijn game-omschrijvingen iets minder rekening houdt met geheimpjes van de ontwikkelaar in kwestie. Overigens geeft dit wel weer reden tot speculeren, want in welke rol zal je kruipen in coöp naast protagonist Connor.

  1.   
    RockerRoy's avatar

    Oooh dit zou echt zo vet zijn he.

    Dan hoop ik echt op gewoon de hele singleplayer wereld die je kunt verkennen met iemand anders, gewoon wat freerunnen enzo. Ik hoop niet dat het van die coop missies worden die je na een keer spelen wel gezien hebt…

  2.   
    Alfa Warrior's avatar

    Lijkt me leuk, maar met de Service van Ubisoft op de PC (als het gaat om Co-Op zoals bij HAWX) zullen deze services waarschijnlijk na 1 jaar alweer uit de lucht liggen.

    Ik vind het spel er wel op gemaakt hoor, want je hebt nu al je eigen assassin’s.

  3.   
    Sem_The_Man's avatar

    Dat zou wel vet zijn, ik ben die multiplayermodes die ze altijd hebben nou wel zat.
    Er moet iets nieuws komen voor multiplayer.

  4.   
    Steen's avatar

    dat zou echt te_geweldig zijn :DD eindelijk samen met vrienden de buurt een beetje afslachten ^^

  5.   
    darkclown's avatar

    Assassin’s Creed draaide al op een matige frame-rate op de PlayStation 3. Laat staan in coöp

  6.   
    bender's avatar

    Hmm en 2 jaar geleden was co-op nog te ingewikkeld voor AC…

  7.   
    grassyfuzz's avatar

    als in split screen? 😛

  8.   
    Leon 2.0's avatar

    grassyfuzz schreef, "als in split screen? 😛 "

    Op het screenshot staat online co-op. Splitscreen durf ik dan ook, helaas, te betwijfelen. 😉

  9.   
    dmb97's avatar

    RockerRoy schreef, "Oooh dit zou echt zo vet zijn he.
    Dan hoop ik echt op gewoon de hele singleplayer wereld die je kunt verkennen met iemand anders, gewoon wat freerunnen enzo. Ik hoop niet dat het van die coop missies worden die je na een keer spelen wel gezien hebt…"

    Daar hoef je niet op te rekenen AC3is een singelplayer game zal wel een co-op modes zijn zoals spec-op modes van COD denk ik een aantal missies van de singelplayer of speciaal gemaakt e co-op missies dat zou beter zijn vind ik.

  10.   
    RockerRoy's avatar

    dmb97″][quote=”RockerRoy schreef, "Oooh dit zou echt zo vet zijn he.
    Dan hoop ik echt op gewoon de hele singleplayer wereld die je kunt verkennen met iemand anders, gewoon wat freerunnen enzo. Ik hoop niet dat het van die coop missies worden die je na een keer spelen wel gezien hebt…"

    Daar hoef je niet op te rekenen AC3is een singelplayer game zal wel een co-op modes zijn zoals spec-op modes van COD denk ik een aantal missies van de singelplayer of speciaal gemaakt e co-op missies dat zou beter zijn vind ik.[/quote]

    Niet verkeerd bedoeld, maar punten en komma’s maken het lezen van een stuk tekst echt een stuk makkelijker.