Eerste screenshots Assassin’s Creed III tonen bergen, sneeuw, regen en een eland

De Amerikaanse website All Games Beta heeft zojuist de eerste vier screenshots van Assassin’s Creed III bemachtigd. We nemen aan dat deze afkomstig zijn van Game Informer, aangezien dit tijdschrift eerder al informatie over de game uitlekte. Op de screenshots zien we onder andere verschillende weersomstandigheden (regen en sneeuw), gebergten, een pijl en boog en zelfs een eland. Er is zelfs te zien hoe de hoofdpersoon in een boom klimt! Het lijkt er dus op dat dit derde deel uit de franchise ons mee zal nemen naar de bossen…

Klik hier om de screenshots te bekijken
  1.   
    M@tthijs's avatar

    Ben benieuwd, die screenshots beloven wat! ๐Ÿ™‚

  2.   
    PR030T's avatar

    Het ziet er iig wel naar uit dat crouchen en misschien zelfs om een hoekje kijken enzo eindelijk hun intrede doen. Wss vanwege de afwezigheid van social stealth.

  3.   
    Lazar93's avatar

    Sick!
    Maar ubisoft breng me dat Assasin gevoel van 1 weer terug , 2 ,BH en Rev voelde ik me nou niet echt een assasin meer een soort mercenary die iedereen in elkaar mept, Ik wil will old Fashion assasin zijn ๐Ÿ™‚ Lekker uitzoeken wanneer ze waar zijn en ze helemaal tracken en dan kille wanneer het perfect is en daarna rennen voor je leven voor 200 guards die je dood willen hebben

    EDIT: Het is geen Eland maar een gewoon hert ๐Ÿ˜› kijk naar het gewei

  4.   
    el_loco's avatar

    Ik ben nu meegetrokken in HET ASSASINS gebeuren ๐Ÿ˜•

  5.   
    captain08's avatar

    Geweldig!! Naast The Amazing Spider-Man, pre-order ik deze ook gelijk als (ik) dat kan!! ๐Ÿ˜€ 8)

  6.   
    Hitman047's avatar

    Weer verslagen door de frontpage… ๐Ÿ˜ณ

    Anyway, die screens zien er zeker veelbelovend uit. Het valt wel op dat afstandswapens een grotere rol gaan krijgen: 2 pistolen รฉn een boog. Het lijkt er dus op dat we een compleet nieuw combat-systeem voorgeschoteld krijgen.

    Ik ben ook erg benieuwd naar de locaties: Zo te zien hebben we i..i.g.toegang tot zowel stedelijk gebied, als een groot buitengebied. De toevoeging van verschillende dieren (hond, hert) geven aan dat de omgevingen dit keer ook levendiger en natuurlijker aan zullen voelen.

    Ook geven de nieuwe bewegingen (sluipen, bomen klimmen) meer openheid en mogelijkheden, dan de wat statischer bewegingen uit de voorgaande delen.

    Al deze dingen zullen waarschijnlijk ook tot een heel andere, meer verhaalgerichte, missie-structuur lijden. ๐Ÿ˜‰

  7.   
    Steen's avatar

    Duidelijk America in de tijd dat Engeland er nog heerste ๐Ÿ˜› dat gaat wat beloven met al die grote bossen, en rebellion camps ๐Ÿ˜€

  8.   
    xxTRIGG3Rxx's avatar

    Wow dit thema spreekt me erg aan! ๐Ÿ™‚ Vooral met het verschil van landschappen en het tijdperk! ๐Ÿ˜†

  9.   
    fdennis's avatar

    Ziet er mooi en vernieuwend was de uitmelk serie van AC2 behoorlijk beu maar nu wil ik het zeker weer een kans geven.

  10.   
    Burrows's avatar

    Ziet er weer mooi uit ๐Ÿ™‚

  11.   
    LightFasher's avatar

    Als ze al zo ver zijn om screens vrij te geven dan laat die demo of bรจta maar komen :D.

  12.   
    Steen's avatar

    martoost schreef, "Sick!
    Maar ubisoft breng me dat Assasin gevoel van 1 weer terug , 2 ,BH en Rev voelde ik me nou niet echt een assasin meer een soort mercenary die iedereen in elkaar mept, Ik wil will old Fashion assasin zijn ๐Ÿ™‚ Lekker uitzoeken wanneer ze waar zijn en ze helemaal tracken en dan kille wanneer het perfect is en daarna rennen voor je leven voor 200 guards die je dood willen hebben
    EDIT: Het is geen Eland maar een gewoon hert ๐Ÿ˜› kijk naar het gewei"

    idd gewoon een ree ๐Ÿ˜›

  13.   
    PR030T's avatar

    Hij heet Connor (de protagonist) en is half Native-American en half Brits. De game speelt zich af van 1753 tot 1783 en maakt gebruik van de nieuwe Anvil engine. Benjamin Franklin, George Washington en Charles Lee zitten elk in de game. Veldslagen met meer dan 1000(!) man, jaargetijden, jagen, boomklimmen, dualwielden – het is allemaal mogelijk. Alleen al de vlakte tussen New York en Boston is 1.5x zo groot als the map van Brotherhood. Creative Director is Alex Hutchinson en de game is al voor 3 jaar in ontwikkeling. Ik heb dit trouwens van een geleakede GameInformer. ๐Ÿ˜‰

  14.   
    Hitman047's avatar

    PR030T schreef, "Hij heet Connor (de protagonist) en is half Native-American en half Brits. De game speelt zich af van 1753 tot 1783 en maakt gebruik van de nieuwe Anvil engine. Benjamin Franklin, George Washington en Charles Lee zitten elk in de game. Veldslagen met meer dan 1000(!) man, jaargetijden, jagen, boomklimmen, dualwielden – het is allemaal mogelijk. Alleen al de vlakte tussen New York en Boston is 1.5x zo groot als the map van Brotherhood. Creative Director is Alex Hutchinson en de game is al voor 3 jaar in ontwikkeling. Ik heb dit trouwens van een geleakede GameInformer. ๐Ÿ˜‰ "

    I second this.

    Ik heb het volledige artikel even op het forum geplaatst.

  15.   
    firehopper211's avatar

    Ziet er niet verkeerd uit. ๐Ÿ˜‰

  16.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Anvil engine is die nieuw nog nooit van gehoord.
    Maar ik ben erg blij met een nieuwe engine voor Assassin’s Creed. ๐Ÿ˜€

  17.   
    FishHookz's avatar

    Dit deel is echt vernieuwend, Net zo’n grote sprong van Assassin’s Creed naar Assassin’s Creed II ๐Ÿ˜‰ En het spel is grafisch echt vooruit gegaan ๐Ÿ˜ฎ

  18.   
    Coldkiller_NL's avatar

    ik hoop dat er een beta of demo komt ๐Ÿ™‚

  19.   
    captain08's avatar

    Awesome!!! ๐Ÿ˜€
    Naast The Amazing Spider-Man pre-order ik deze ook!! ๐Ÿ˜€ 8)

  20.   
    Free Roamer's avatar

    Ziet er super uit! Hopelijk zullen de afstandswapens geen zo’n grote rol spelen want anders vind ik het meer naar een shooter gaan, gewoon achter iemand sluipen en m killen.

  21.   
    Mika0077's avatar

    DIT WORDT. EPIC

  22.   
    PS4owner's avatar

    ligt het nou aan mij maar volgens mij ziet dit er ook weer stuk mooier uit dan AC2 serie ik vond dat die spellen altijd net wat mooier hadden gemogen van mij

  23.   
    PR030T's avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "Anvil engine is die nieuw nog nooit van gehoord.
    Maar ik ben erg blij met een nieuwe engine voor Assassin’s Creed. ๐Ÿ˜€ "

    Nieuwe versie is dit daarvan geloof ik. Alle AC spellen lopen op deze dacht ik.

  24.   
    toeter83's avatar

    Free Roamer schreef, "Ziet er super uit! Hopelijk zullen de afstandswapens geen zo’n grote rol spelen want anders vind ik het meer naar een shooter gaan, gewoon achter iemand sluipen en m killen. "

    Die keus zal aan jouw zijn denk ik aangezien je ook gewoon een bijl hebt. Neem aan dat je ook gewoon dat mes die je op je pols draagt nog hebt. En neem ook aan dat zwaarden er nog steeds in zitten aangezien die in die tijd nog steeds gebruikt werden.

  25.   
    RenevdGijp's avatar

    Ziet er gaaf uit, wil hem graag verder zien!!!

  26.   
    Hillianii's avatar

    FANTASTISCH!

  27.   
    alround gamer's avatar

    Kijk die europese steden van de andere assanins creed games waren enoorm, in america waren die er gewoon nog niet. Dus ik weet niet of het wel leuk is om eidenloos van boom naar boom te slingeren totdat je bij een andere stad komt. Ik hoop niet dat het als far cry 2 word, dat je eindeloos moet rijden voordat je bij het volgende stukje komt. ๐Ÿ˜•

  28.   
    ShadyXL's avatar

    Geweldig ๐Ÿ˜€

    Wut:
    Hond, eland/rendier?, weersveranderingen, bomen beklimmen(monkey-style), bijl+dagger(2 verschillende wapens tegelijkertijd gebruiken), vonkjes bij verdedigen/afweren en bloed op sneeuw.

    En volgens mij word de omgeving/map van ACIII stukken groter dan de vorige delen ๐Ÿ˜ฎ

  29.   
    DGonlag2's avatar

    Dit spel word echt epic. Ik ben alleen bang dat er weer teveel guns in zitten, dat is de grootste reden dat ik ACR na een paar sequences neergelegd heb, begon vervelend te worden.

  30.   
    PR030T's avatar

    alround gamer schreef, "Kijk die europese steden van de andere assanins creed games waren enoorm, in america waren die er gewoon nog niet. Dus ik weet niet of het wel leuk is om eidenloos van boom naar boom te slingeren totdat je bij een andere stad komt. Ik hoop niet dat het als far cry 2 word, dat je eindeloos moet rijden voordat je bij het volgende stukje komt. ๐Ÿ˜• "

    NY had toentertijd 50.000 inwoners, dus een 1:1 recreatie in tegenstelling tot een verkleind Rome/Constantinopel lijkt te voldoen (meer een iets groter San Giagnomo(?) van AC2). Fast travel is voor het eerst mogelijk dacht ik ook te lezen.

  31.   
    Lazar93's avatar

    PR030T schreef, "

    ”alround gamer” schreef, "Kijk die europese steden van de andere assanins creed games waren enoorm, in america waren die er gewoon nog niet. Dus ik weet niet of het wel leuk is om eidenloos van boom naar boom te slingeren totdat je bij een andere stad komt. Ik hoop niet dat het als far cry 2 word, dat je eindeloos moet rijden voordat je bij het volgende stukje komt. ๐Ÿ˜• "

    NY had toentertijd 50.000 inwoners, dus een 1:1 recreatie in tegenstelling tot een verkleind Rome/Constantinopel lijkt te voldoen (meer een iets groter San Giagnomo(?) van AC2). Fast travel is voor het eerst mogelijk dacht ik ook te lezen."

    jij hebt zeker niet die tunnel netwerken/ Riolen gebruikt ?

  32.   
    PR030T's avatar

    martoost schreef, "

    ”PR030T” schreef, "[quote=”alround gamer”].."

    NY had toentertijd 50.000 inwoners, dus een 1:1 recreatie in tegenstelling tot een verkleind Rome/Constantinopel lijkt te voldoen (meer een iets groter San Giagnomo(?) van AC2). Fast travel is voor het eerst mogelijk dacht ik ook te lezen."

    jij hebt zeker niet die tunnel netwerken/ Riolen gebruikt ?[/quote]
    Das waar, voor het eerst nodig zal ik maar zeggen ๐Ÿ˜›
    Nooit gebruikt idd dus vergeten.

  33.   
    -B9D7L-'s avatar

    Die screenshots deden me veel aan empire total war denken.

  34.   
    HashtagMcSwag's avatar

    Pijl en boog is veel vetter dan kruisboog ๐Ÿ˜›

  35.   
    JonsoN's avatar

    Senzanome schreef, "Dit deel is echt vernieuwend, Net zo’n grote sprong van Assassin’s Creed naar Assassin’s Creed II ๐Ÿ˜‰ En het spel is grafisch echt vooruit gegaan ๐Ÿ˜ฎ "

    Was de stap van 1 naar 2 zo vernieuwend dan?..

    nee.

    Ik hou van deze games, en ik hoop dat dit echt wat anders wordt!